KAYIP EŞYALAR YILLARDIR SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kayıp eşyalar yıllardır sahiplerini bekliyor. Kayıp bürosuna dönen zabıtada, anahtarlardan, kimliklere, sürücü belgelerinden pahalı cep telefonlarına kadar pek çok kalemde sahibini bekleyen kayıp eşya yer alıyor.

KAYIP EŞYALAR YILLARDIR SAHİPLERİNİ BEKLİYOR
gundemeregli.com Alaplı Zabıta Müdürü Ziya Karacan, duyarlı vatandaşlar tarafından Zabıta müdürlüğüne sahiplerinin bulunması amacıyla teslim edilen cep telefonları, anahtarlar, nüfus kâğıdı, fotoğraf, kol saati, sürücü belgesi gibi malzemeleri, belediye hoparlöründen yapılan anonslara rağmen sahipleri tarafından geri alınmadığını belirterek, “Bu konuda çeşitli duyurular yapıyoruz, değerli eşyalarını kaybeden vatandaşları zabıta müdürlüğüne müracaat ederek, eşyalarını teslim almalarını bekliyoruz” dedi.

Duyarlı inşaların farklı zamanlarda buldukları kayıp eşyaları kendilerine teslim ederek bir insanlık görevi yerine getirdiğini de kaydeden Karacan,”Zabıta müdürlüğümüzde cep telefonundan, sürücü belgesine, onlarca anahtardan, fotoğraflara kadar kayıp eşya var. Elimizde bulunan nüfus cüzdanının sayısı yüzleri geçiyor. Erdemir İş giriş kimliğini kaybeden ve almayanlar bile var. Aslında eşyası kayıp olanlar bize bir sorsalar, biz yardımcı olacağız ama kayıp eşyalar için ne gelen var, nede giden” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2014, 06:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER