KDZ.EREĞLİ’DE KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR!

KDZ.EREĞLİ’DE KARLA MÜCADELE  SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR!

Kdz. Ereğli’de kar yağışı etkisini sürdürüyor. Belediye ekipleri, 600 kilometrelik yol ağını trafiğe açık tutmak için tüm araç ve personeliyle seferber olmuş durumda. Başkan Halil Posbıyık, kar temizleme çalışmalarını oluşturulan kriz masasında anlık olarak takip ediyor.

Kdz. Ereğli kent merkezinde Salı günü sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren kar yağışına karşı Ereğli Belediyesi ekipleri seferber olmuş durumda.

Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert, 20 ayrı iş makinesiyle tüm bölgede kar temizleme çalışmasının sürdüğünü belirterek şu bilgileri verdi: “Kentin her bir noktasına ulaşmak için 20 iş makinesi ve ekiplerimizle sahadayız. 17 iş makinesi belediyemizin… Müteahhitlerimiz de 3 iş makinesi desteğinde bulundular. 3 tuzlama aracımız var, 3 ayrı da tuzlama araçların giremeyeceği noktalarda elle tuzlama yapan ekibimiz var. Görevlendirdiğimiz 6 ayrı tuzlama ekibiyle birlikte gece saatlerinden itibaren donmalara karşı tuzlama çalışması yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kent içinde ve işlek caddelerde yaya yollarını temizliyorlar. Şu anda kapalı yolumuz yok. Kar yağışının etkisine göre TOKİ ve Bağlık bölgesinde oluşan kısa süreli kapanmaları hemen açtık. Ekiplerimiz sorumluluk bölgelerinde sürekli ring halindeler. Kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor.”

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ekiplerin çalışmalarını ve kentteki son durumu oluşturulan kriz masasında anlık olarak takip ediyor.

KDZ. EREĞLİ’DE KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

KDZ. EREĞLİ’DE KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER