Kemal Köksal Stadı’nda “Hep Birlikte El Ele” Konseri

Kemal Köksal Stadı’nda “Hep Birlikte El Ele” Konseri

Yaklaşık 1 yıldır çim ve tartan pist değişimi nedeniyle hizmete kapalı olan Karaelmas Kemal Köksal Stadı çok anlamlı bir etkinlikle de yeni sezona kapılarını muhteşem konserle açmış olacak.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda 13 Ağustos Cuma günü 20.00’da Zonguldaklı yerel sanatçıların ve Gençlik Merkezi’nde eğitim gören gençler tarafından muhteşem bir konser düzenlenecek.Vatandaşlar konsere parayla değil oyuncak ve mama ile girecek.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel tüm Zonguldak halkını konsere davet ederken konserde vatandaşlardan ücret alınmayacağını bildirdi.

Vatandaşlar çocuklara ve hayvanlara dağıtılmak üzere konsere gelecek vatandaşlardan oyuncak ve mama talebinde bulunuyor.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: “Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen yangın felaketlerinden olumsuz olarak etkilenen ve zarar gören çocuklarımız ile sessiz dostlarımız olan canlılarımıza destek olmak, umutların tükendiği noktada yitirilen umutları yeniden yeşertebilmek adına Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak düzenleyeceğimiz “hep birlikte el ele” konserimize tüm halkımız davetlidir. Etkinlik girişinde çocuklar için oyuncak sessiz dostlarımız için ise mama ile olacaktır.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2021, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER