Kendini İple Asarak İntihar Etmek İstedi

Kendini İple Asarak İntihar Etmek İstedi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kendini iple asarak intihar etmek isteyen Ş.Ç. mahalle sakinlerinin ipi kesmesi ile kurtuldu. Ş.Ç: nin Haziran ayından bu yana 10 kez intihar girişiminde bulunduğu ve bunun sebebinin ise sevdiği kadının kendisine karşılık vermediğinden kaynaklı olduğu öğrenildi. Ş.Ç. sabahki eyleminden önce dün akşam da Göztepe köprüsüne çıkarak intihar eyleminde bulunmuştu.

Ereğli’ de yaşayan Ş.Ç. Haziran ayında sevgisine karşılık vermeyen Rahşan isimli kadına not bırakmış Ş.Ç: yazdığı notta “Rahşan seni çok ama çok seviyorum. Seni üzdüğüm için kırdığım için çok pişmanım. Hakkını helal et. Ben senden başkasını hiç sevmedim ve sevmeyeceğimim. Bugün kendimi denize bırakacağım. İlk balık tutuğumuz yerde benim cesedimi bulursun. Hakkını helal at seni çok seviyorum. Beni denizin derin sularında arasınlar benim yerimi tek Rahşan bilir” sözlerine yer verdikten sonra ekipleri harekete geçirmişti.

Aradan geçen kısa zaman sonrasında ise Ş.Ç. Ruhi Cöbekoğlu köprüsüne çıkarak intihar girişiminde bulunmuştu. Aradan geçen zaman içerisinde Ş.Ç. çeşitli yollarla 8 kez daha intihar girişimlerinde bulundu. Dün akşam 9. İntihar girişiminde bulunan Ş.Ç. Yunus Timleri tarafından ikna edilmiş ve köprüden indirmişti.

Ş.Ç: sabah saatlerinde ise 10. İntihar girişimini gerçekleştirdi. Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi üzerinde ki inşaatın demirine bağladığı ip ile kendini asmaya çalışan Ş.Ç. yi mahalle sakinlerinin görmesi ve ipi kesmesi ile kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Ş.Ç. daha sonra özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  

Ş.Ç. nin hastanede aşkına karşılık buluncaya kadar intihar eylemlerinin devam edeceğini söylediği öğrenildi.  Ş.Ç: nin durumunu bilen vatandaşlar hastaneye kaldırılarak tedavi edilmesini istediler.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2021, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER