KENT KONSEYİ´NİN YENİ BAŞKANI KESKİN OLDU

KENT KONSEYİ´NİN YENİ BAŞKANI KESKİN OLDU

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Kent Konseyi’nin yeni yönetimi belli oldu. Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılan ve tek listeyle gidilen seçimde zaman zaman tartışmalar yaşandı.

Kdz. Ereğli Kent Konseyi’nin yeni yönetimi, AKM’de yapılan seçimle belirlendi. Tek listeyle gidilen seçimde zaman zaman hararetli tartışmalar yaşandı. Başkanlığa seçilen Noyan Keskin’in listesindeki Yürütme Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi’nden Yrd. Dç. Dr. Ramazan Şükrü Parmaksız, Esnaf Kefalet Kooperatifİ Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çınar, Kepez Muhtarı Baki Karaaslan, Ereğli Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Çivici, AK Parti Gençlik Kolları İkinci Başkanı Umut Yüksel Kuru, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Demirdüven ve Ayfer Yavuz.

Tek listeyle gidilen kongre öncesi Divan Başkanlığı’na verilen öneri ile Hikmet Tezel, İsa Mutlu ve Umut Yüksel Kuru seçilirken, kongre öncesi konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Ereğli’yi birlikte yönetmek için her kesimin desteğini istedi.

Başkan Uysal, “Ereğli asla küçük düşünen insanların kenti olmayacak, olmamalı. Kent Konseyi son derece önemli. Kentimizin geleceği için küçük düşünmeden büyük adımlar atarak önemli mesafeler alabiliriz. Bu oluşum ilçemiz için çok güzel bir başlangıç olsun. Her düşünceden insanın fikir ve düşüncelerine açığız. Biz ahlaki kurallar içinde tartışan ve konuşan bir toplumdan yanayız. Kent Konseyi ve bu bünyede oluşacak çalışma gruplarının yanında ve destekçisi olacağız.

Uysal, seçim şekline yönelik yapılan eleştirilere de yanıt verdiği konuşmasında ise şu ifadeleri kullandı:

Ereğli ne çektiyse bu tür kavgalardan çekti. Biz, bu oluşum içine, üniversitemizi, Ticaret ve Sanayi Odamızı, Muhtarlar Derneğini, Esnaf Kefaleti ve Erdemir’i de aldık. Bunun yanısıra oluşturulacak çalışma gruplarında her türlü düşünceye açığız. Bu kent konseyi Karadeniz Ereğli’yi kucaklayacaktır. Her türlü çalışmanın takipçisi olacağımdan emin olabilirsiniz.

Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, ekibi ile birlikte Karadeniz Ereğli Belediyesi ile uyum içinde çalışarak Ereğli’yi güzel yarınlara taşımayı hedeflediklerini belirterek, her türlü öneri ve fikre de açık olduklarını belirtti.

Kongre sonrası yeni yönetim Başkan Uysal ile fotoğraf verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER