KILIÇ´A SALDIRI... GÜNDEM OLARAK KINIYORUZ

KILIÇ´A SALDIRI... GÜNDEM OLARAK KINIYORUZ
Karadeniz Ereğli´de sabah saat 07.00 sıralarında dükkanın önünden geçen Ereğli Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sedat Kılıç´a sözlü ve fiili saldırıda bulunuldu.

Karadeniz Ereğli´de haftalık olarak yayın yapan Ereğli Haber Gazetesi, Aylık Ekonomi Aktif Dergisi, www.kdzereglihaber.com internet sitesinin sahibi ve aynı zamanda Turkuvaz Medya Gurubunun Ereğli Temsilcisi Sedat Kılıç, sabah saat 07.00 sıralarında ilçede Sarı Osman lakabıyla tanınan Osman Baykal tarafından saldırıya uğradı. Söz konusu saldırganın Ereğli Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sedat Kılıç´tan zorla gazete istediği, vermemesi üzerine Sen benim kim olduğumu biliyor musun lan? Ben Sarı Osman, git patronlarına selamımı söyle... diyerek gözdağı verdiği, ardından ise küfür edip fiili saldırıda bulunduğu belirtildi. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne 200 metre mesafede gerçekleşen saldırı olayı sonrası Ereğli Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Turkuvaz Medya Gurubu Ereğli Temsilcisi Sedat Kılıç Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amirliğine giderek saldırgan hakkında şikayetçi oldu. Kılıç, daha sonra Ereğli Devlet Hastanesi´nde sağlık raporu alınmasının ardından, karakolda ifade verdi.
Ereğli Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Kılıç, Ereğli Haber Gazetesi olarak bu saldırının sıradan basit bir saldırı olayı olduğunu düşünmüyoruz. Son dönemlerde yaptığımız haberlerin bazı karanlık odakları ürküttüğü ve karanlık odaklar hakkında yaptığımız yayınların bu saldırının gerçekleşmesinde payı olduğunu düşünmekteyiz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü´nün bir an önce saldırıyı gerçekleştiren şahsı yakalayıp, olayı tüm yönleriyle aydınlığa kavuşturmasını sabırla beklemekteyiz dedi.
Öte yandan sarı Osman, Emniyet tarafından  gözaltına alınarak, savılığa sevk edildi.
Gündem Gazetesi olarak yapılan saldırıyı kınıyoruz.
Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2012, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER