KİLİMLİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR!

KİLİMLİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR!

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde belediye eliyle başlatılan üstyapı çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Alınan bilgiye göre; sahil bağlantı yolunun kaldırım ve refüj çalışması, Cumhuriyet meydanında ise yeni kavşak düzenlemesi devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgeler veren Belediye Başkanı Kamil Altun, projelerin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “sahil bağlantı yolumuzun kaldırım ve refüj çalışması, Şehrimizin kalbi Meydanımıza yeni bir çehre kazandıracak ve vatandaşlarımıza rahat, nezih bir ortam sunacak. Bu projemiz için de ilk kepçeyi vurduk. Her başladığımız işi ilk günkü heyecan ve özveri ile yapmaya devam ediyoruz. Her şey Kilimlimiz için. Kilimli hepimizin. Projemiz ilçemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.
KİLİMLİ'NİN İMAJI ARTACAK
Çalışmalarda küçük rötuşların kaldığını aktara Altun, şu ifadeleri kullandı:
“Orta refüjler, aydınlatmalar, elektrik ve mekanik işler, kaldırımlar yapılacak. İlçemizin girişi olan Cumhuriyet Meydanı’nda; şehrimize gelen vatandaşlarımız için, ilçemizin imajı, görüntüsü ve kalitesi adına çalışma başlattık.
Hem trafiğin çok daha rahat ilerleyebilmesi hem de yayaların rahat bir şekilde burada geçişlerinin sağlayabilmek için Cumhuriyet Meydanımızın ortasında büyük bir kavşak düzenlememiz var. Devamında da çarşı içerisinde yeni kaldırım, refüj ve aydınlatma çalışmalarımız olacak. Asfaltı kazımaya başladık. Bu çalışmanın ardından Cumhuriyet Meydanı’na ve Deniz caddesine asfalt sermeye başlayacağız.”
ERDOĞAN, 22 OCAK'TA ZONGULDAK'A GELECEK
Başkan Kamil Altun,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak ziyareti kapsamında Kilimli’ye de geleceğini hatırlatarak, şunları kaydetti:
"İnşallah Cumhurbaşkanımız 22 Ocak'ta ilimize, ilçemize teşrif edecektir diye umut ediyoruz. Kilimli Çatalağzı Muslu tarafına olan projenin ihalesi yapılmış ve onaylanmış. Firma, iki aydır 2’nci etap çalışmalarına devam ediyor. Şu anda 1’nci etabın bitirmeye odaklanmış durumda. Büyük bir ihtimal Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geldiğinde, 2’nci etabında temel atımı töreni gerçekleştirilecek ve tünel çalışmaları hızlı bir şekilde başlayacak.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER