'Kimin destek, kimin köstek olduğunu görüyoruz'

Zonguldak - Tıp Fakültesi hattı meclisten geçti

'Kimin destek, kimin köstek olduğunu görüyoruz'

Zonguldak Belediye Meclisi Toplantısında Gökhan Demir tarafından verilen Zonguldak Tıp Fakültesi arasında özel halk otobüsü hattının açılması talebi ile ilgili Trafik Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporları oylandı. Oylama sonucu AKP meclis üyeleri çekimser oy kullanırken CHP meclis üyeleri Süleyman Özdoğan ve Cavit Zülfikar ret oyu kullandı. Meclis bitiminde konuşan Gökhan Demir, “Kimin destek, kimin köstek olduğunu görüyoruz” dedi.
CHP ve MHP meclis üyeleri kabul ederken, Zonguldak için önemli bir madde oy çokluğu ile kabul edildi. Ayrıca Trafik Komisyonunda oy çokluğu ile meclisten geçerken Plan ve Bütçe Komisyonuna daha detaylı görüşülmesi için dairesine gönderildi.
Meclis bitiminde konuşan Gökhan Demir, “Teklifi vermezin sebebi Zonguldak halkına hizmettir. Kulağıma Özel Halk Otobüsü firmasının sahibiyle görüştüğü yönünde dedikodular geliyor. Trafik Komisyonu Başkanı olarak şoför esnafının benimle görüşmesinden daha doğal bir şey yok. Kimin ne söylediği, ne yorum yaptığı beni ilgilendirmez. Hat ihaleyle verilecek. Zonguldak Belediyesi Trafik Komisyonu Başkanı olarak bunu kimseye hediye etmiyoruz. CHP grubundaki her verilen karara saygı duyuyorum. Kimin destek, kimin köstek olduğunu görüyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER