KIZILAY İKRAM ARACI DÜZCE´DE

KIZILAY İKRAM ARACI DÜZCE´DE

Kızılay  Zonguldak Şube Başkanı Murat Kanlı, "Zonguldak'ta yaralımız yok ve olası bir depreme karşı Kızılay olarak hazırlıklıyız" dedi.

Kızılay Şube Başkanı Murat kanlı, Düzce'de meydana gelen 5 nokta 9 şiddetindeki deprem sonrası Kızılay ikram aracını Düzce'ye gönderdiklerini ve şu anda Düzce'de hizmet verdiğini ifade etti.

Zonguldak'ta yaralı olmadığını ve Zonguldak olarak olası bir depreme karşı toplanma merkezlerinin ve çadırların hazır olduğunu ifade eden Kızılay başkanı Murat Kanlı şunları söyledi:

"Düzce'de olan depremin yüzeye biraz yakın olması dolayısıyla Zonguldak olarak bu kadar bir sarsıntı oldu ve ekibimiz saat gece 04.30 sularında Düzce'ye hareket etti. Şu an Düzce'de bir KYK yurdunun önünde öğrencilerimize çorba ve sıcak çay türü ikramlarımız mevcut  Düzce koordinatörlüğünde Düzce’nin emrinde çalışmalara devam ediyor. Kızılay olarak zaten ihtiyaç da olmadığı için Zonguldak'ta ikram aracına Düzce’ye yönlendirdik" dedi

TOPLANMA MERKEZLERİ BELLİ VE ÇADIR SIKINTISI YOK

"Zonguldak'ta olası bir depreme ne gibi hazırlık ve  var toplama merkezleri neresi, çadırlar hazır mı" sorusuna Kızılay Şube Başkanı Murat kanlı, "Bütün çadırlarımız Düzce merkezde mevcut. Düzce Merkez ve bu konuda bir istasyon bölgedir. Her türlü çadır vs. destek hizmetlerimiz Düzce tarafından karşılanacaktır. Zonguldak hani olası bir depremde Allah korusun her şeyimiz hazırdır.

Toplanma merkezleri konusunda her mahallede farklı toplanma merkezleri vardır, bunu interneten e-devlet'ten toplanma merkezinin neresi diye soracak olursanız arama butonuna burada size en yakın 3 tane toplanma merkezi çıkıyor. Tabii adresinizi adınızı soyadınızı bir takım bilgilerinizi istiyor ve bu bilgileri kaydediliyor ve hemen size en yakın 3 tane toplanma merkezini veriyor.

ZONGULDAK'TA YARALIMIZ YOK

Yaralımız şu anda yok ama bu konuda net bir bilgi valilikten alınabilir bize ulaşan bir yaralı bilgisi yok" İfadesini kullandı

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER