KIZILAY UÇAR İLE GÖRÜŞTÜ

KIZILAY UÇAR İLE GÖRÜŞTÜ
gundemeregli.com- Zonguldak Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç ve beraberindekiler, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;ı ziyaret etti.
Zonguldak Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç ve beraberindekiler, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;ı ziyaret ederek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette ayrıca Zonguldak Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, Zonguldak Kızılay Gençlik Kolları olarak kendilerinden destek beklediklerini belirtti.
Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, &[#]8220;Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan Türk Kızılay&[#]8217;ının faaliyetlerinden övgüyle bahsediyor. Türk Kızılay&[#]8217;ına her zaman ülkemizin göz bebeği olarak görüyor. Biz bu doğrultu da Türk Kızılay&[#]8217;ı genel merkezi bu anlamda daha aktif olabilmek için, daha iyi çalışabilmek için ülkemizin 81 ilinde gençlik kolları teşkilatları kurma kararı aldı. Çoğu ilimizde de kuruldu. Zonguldak&[#]8217;ta da bu görev bana ve arkadaşlarıma takdim edildi. Biz bundan son derece mutluyuz. Başkanımıza geçirmiş olduğu kongreden dolayı, bundan sonraki süreçte başarılarının devamını dilemek istedik. Başarılar diliyoruz, kongrenizin hayırlı olmasını diliyorum. Desteklerinizi bekliyoruz&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise &[#]8220;Bizi ziyarete gelen çiçeği burnunda Türk Kızılay&[#]8217;ı Gençlik Kolları Teşkilatına teşekkür ediyorum. Başta biz onlara hayırlı olsun temennisinde bulunmak istiyoruz. Yeni kurulan, çiçeği burnunda bir gençlik örgütü. Bütün örgütlerin içerisinde mutlaka kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın aktif olması, faal olması gerekir. Kızılay Derneğimizde bu gençlik örgütümüzü hem oluşturdular. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizde her zaman destek vereceğimizi onlarla beraber olacağımızı buradan ifade etmek istiyorum&[#]8221; diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2012, 07:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER