Kömürspor'dan Kadına Uygulanan Şiddetin Son Bulması Amacıyla Mor Forma 

Kömürspor'dan  Kadına Uygulanan Şiddetin Son Bulması Amacıyla Mor Forma 

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’a maddi gelir sağlamak için yönetim tarafından belirlenen projeler yeniden hayata geçiriliyor.

Kömürspor yönetimi, kadına uygulanan şiddetin son bulması amacıyla yaptırdığı mor formaların  satışına başlarken, formanın önünde "Dünya'da herşey kadının eseridir" yazarken formanın sırt bölümünde ise Atatürk imzası yer aldı.

Kadınlara özel mor renk ağırlıkta desenli olarak üretilen forma da  Atatürk’ün  ‘ Dünyada her şey Kadının Eseridir ’ sözü bulunuyor. Erkekler için ise Kırmızı ağırlıklı Lacivert desenli formalar yeni sezonda tribünleri renklendirecek.Bir süredir kullanılmayan Kömürspor store Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan AVM’lerin önüne kurularak yeniden faaliyete geçirildi. Yeni sezon formaları 100 TL’den Kömürspor store’de satışa sunuldu.

Kömürspor yönetimi, 2021-2022 sezonun ilk maçı olan Akhisarspor karşısına mor forma ile sahaya çıkma kararı aldı.  

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Cüntay sosyal medya hesabından yaptığı  açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Zonguldak Kömürspor YK olarak Kadına Şiddete Hayır diyor ve bugüne dek hiç kullanmadığımız bir renk olan mor forma ile sahne alıyoruz.Ligin ilk maçında mor formalarımızla sahada kadınların sesi olacagız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi Dünya'da herşey kadının eseridir.Mustafa Kemal Atatürk imzalı formalarımız Taraftar Mağazamızdan satışa çıkarılmıştır.Ürünün tşört versiyonu için ise tarafımıza ulaşabilirsiniz"ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2021, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER