Kömürspor’da Sadece O kaldı

Kömürspor’da Sadece O kaldı

Misli.com. 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da yeni sezon hazırlıkları sürürken, biryandan da transfer çalışmaları devam ediyor.

Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz yeni sezon öncesinde şuana kadar İç ve dış transferde toplam 16 futbolcuyu kadrosuna katarken, bu oyuncuların 15’i dışardan 1’i ise Zonguldaklı. 

Yıllardır Zonguldak Kömürspor forması giyen Zonguldak çocukları olan Hüseyin Yılmaz, Kömürspor’dan bir teklif gelmeyince Ofspor’a transfer olurken, tecrübeli futbolcu Berkan Akdeniz ise henüz beklemede. 

Şuana kadar Zonguldak çocuğu olarak sadece genç oyuncu Tezcan Gökmen Zonguldak Kömürspor ile anlaşırken, takımla birlikte de çalışmalarını sürdürüyor. 

16 Transferin ardından 9 futbolcu daha transfer etmesi beklenen Zonguldak Kömürspor yönetimi, kadroyu 25 oyuncu ile tamamlayarak lige hazır hale gelmek istiyor. 

Ayrıca Zonguldak Kömürspor yönetimi her sezon 3-4 Zonguldaklı futbolcuları kadroda bulundururken,  bu sezon yerli oyuncudan çok dış oyunculara önem vermeye başladı. 

Lig başlamadan temsilcimiz 25 kişilik listede kaç Zonguldaklı çocuğu kadrosunda yer vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

İŞTE 16 TRANSFERİMİZ SÖYLE…

DIŞ TRANSFERDE

Ali Osman Karnapoğlu

Berat Vardal

Şahin Ali Terzi

Efe Geçili

Ahmet Arı

Muhammet Çelik

 İÇ TRANSFER

Kaleciler Egemen ve Talha,

Hakan Çevik,

Emre Kara,

Aykut Emre Yakut,

Tezcan Gökmen,

Yiğit Karaman,

Arhan Çakıroğlu,

Melih İşlek

Rıdvan Bingöl

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER