Köy Hizmetleri'nde köstebek mi var?

Köy yollarında oluşan derin çukurlar vatandaşı meraklandırdı, Köy Hizmetleri çevresinde köstebekler mi var?

Köy Hizmetleri'nde köstebek mi var?

İl Özel İdareye bağlı Köy Hizmetleri Şantiye Şefliği ekipleri; hizmet binasına 30 metre uzaklıktaki yollarda oluşan derin çukurlara bile rotmiks atmaktan aciz olmasına, yetkililer ne kadar seyirci kalacak? Yollarda oluşan derin çukurlar vatandaşı meraklandırdı, Köy Hizmetleri çevresinde köstebekler mi var?  

Çetin geçen kış ayları sebebiyle yağan şiddetli kar ve yağmur köy yollarına büyük darbe vururken,  İl Özel İdareye bağlı Köy Hizmetleri hizmet binasının bulunduğu Alaplı Bektaşlı Köyündeki tesislerin bağlantısını sağlayan tüm yollar köstebek yuvası gibi. Köy Hizmetlerinin iş makinaları ile personelin bulunduğu tesisler ile yolda oluşan derin çukurlar objektifimize bu şekilde yansırken, ortaya çıkan manzara bu kadarı da olmaz, köy hizmetleri personeli bu çukurlara yama yapmak için ne bekliyor?” Sorularını da beraberinde getirdi.

Doğu Karadeniz’den sonra Türkiye’nin en fazla yağış alan ikinci bölgesi olan Zonguldak’ta geçen ilkbahar ve kış aylarında mevsim normallerinin  üzerinde seyreden yağışlar sebebiyle köy yollarında oluşan derin çukurlar sürücüler için adeta kabusa döndü.

Köy bağlantılarını sağlayan grup yolları başta olmak üzere ana ve ara halter yolları da kar ve yağmurdan nasibini aldı. Pek çok yolda büyük hasarlar medyana gelirken,  yolların bu yıl asfalt sezonunda elden geçirilmesi bekleniyor.

Ama Bektaşlı’daki bu manzara adeta sürücüler için tam bir kabusa dönüştü.

Özellikle sürücüler, mağdur olduklarını belirterek yetkilileri göreve çağırdı. Sürücüler; “Burası Köy Hizmetleri Şantiyesinin bağlantı yolu, her yer delik deşik, araçlar zikzak çizerek ilerleyebiliyor ve derin çukurlara sayısız araç düşüyor. Her gün buraya işe gidip gelen personelin bu yolları görmemesi mümkün değil. Burası Sadece şantiyeye 30 metre mesafede, insan en azından kendi yollarını yapar! Bu şantiye ekipleri bu yolları tamir yapmaktan aciz mi? Bu kadarı da pes doğrusu. Bu konuda acil çözümler gerekiyor. Vatandaş olarak bizlerde  bunu talep ediyoruz” ifadelerinde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER