KOZLU’DA HEYELAN!

KOZLU’DA HEYELAN!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde Polis evi kavşağında heyelan meydana geldi.

Sabah saatlerinde etkisini artıran yağışlı hava nedeni ile kayalar zeminden ayrılarak yola düştü. Olay üzerine bölgeye trafik polisleri sevk edildi. Dev kayaların karşı yol kaldırımına kadar gitmesi korkuya neden oldu. Heyelan esnasında yola bir aracın olmaması bir facianın önüne geçti.

Vatandaşlar daha önce de defalarca heyelan meydana gelen bu noktada acil önlem alınması gerektiğini belirtti. Kayalar düştükten sonra yapılan temizlik çalışmasının bir anlamı olmadığını belirten vatandaşlar kalıcı tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Heyelan sonrası kayaların düştüğü bölgeyi fotoğraflayan Deniz Kavraz “Burası Kozlu Sahil yolu Polis evi karşısı. Her defasında burayı dile getiriyorum. Her gün bir kaya parçası yola düşüyor ve bu sık sık devam ediyor. Burada her an an ölümlü bir kaza yaşanmaması mümkün değil. Toprak yumuşadıkça büyük parçalar yola düşüyor. Burası ıssız bir yol değil. buraya önlem alınması lazım. yarın bir vatandaşımız bir kaza yaşasa bunun diyetini kimse ödeyemez” ifadelerini kullandı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER