Kral Selman'dan Erdoğan'a jest

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti, Suudi basınında geniş yankı uyandırdı. Kral Selman'ın Erdoğan'ı havalimanında karşılamasına dikkati çeken gazetelerde, ikili görüşmelerde ele alınacak başlıkları duyurdu.

Kral Selman'dan Erdoğan'a jest

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Katardan oluşan Körfez ziyaretinin ikinci durağı olan Suudi Arabistana gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistanın başkenti Riyadda Kral Selman tarafından samimi bir şekilde karşılandı. Erdoğan ile Kral Selmanın görüşmesine ilişkin detaylar, Suudi Arabistan gazetelerinde geniş yer buldu.

Erdoğanı Kral karşıladı

Suudi Okaz gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğanın ziyaretini şu ifadelerle duyurdu:

Kral Selman, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğanı Riyad Havalimanında karşıladı. İki lider, yapacağı görüşmede Türk-Suudi ilişkilerini ele alacak ve genişletmenin yollarını arayacak. Başta Suriye krizi olmak üzere bölgesel konular da konuşulacak. Terörle mücadele için işbirliği yapılacak

Suudi Arabistanda yayın yapan Al-Jazirah gazetesinde yer alan haberde, Kral Selman bin Abdülaziz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı bizzat karşıladı ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER