Kura ile işe girdiler

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında kamu kurumlarına ve belediyeye alınacak bin kişi için 5 bin 64 kişi başvurdu.

Kura ile işe girdiler

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde noter huzurunda milli piyango çekilişlerinde kullanılan şans toplarıyla yapılan kura çekilişine adayların büyük bölümü katıldı. Kura çekilişinde, Zonguldak, Ereğli, Kozlu, Gökçebey, Elvanpazarcık, Devrek Belediyeleri ile İl Özel İdaresi, Orman İşletme Müdürlüklerinde işe alınacak 515 kişi belirlendi. Kurada adı çıkanlar büyük sevinç yaşarken, iş hakkı kazanamayanlar ise üzüntü içinde salondan ayrıldı. İşe girmeye hak kazananlar 20 Mart’tan itibaren asgari ücretle 13 Eylül 2017’ye 6 ay çalışacak. Diğer belediyeler ve kamu kuruluşlarında çalışacak 485 kişi ise yarın yapılacak kura çekilişiyle belirlenecek.

Çalışma ve İş Kurumu İl Şube Müdürü Sinan Karademir, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında il genelinde işe alınacak bin kişi için kura çekilişleriyle belirlenerek iş başı yapacak. Bugün 515 kişinin kuraları çekilecek yarın da diğer kuralar çekilecek. İşe girmeye hak kazananlar evraklarını hazırladıktan sonra pazartesi işe başlayacak ve 13 Eylül’de sona erecek.” 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 09:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
hamdi cologlu
hamdi cologlu - 7 yıl Önce

Her yerde cekilis haberleri yayinlaniyor nevsehirde 7mart cekilisleri ertelendi neden guvenlik sorusturmasi deniyor ne zaman tekrar umutlanacagiz hos biraz zor cikar ya cevabiniz

SIRADAKİ HABER