KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ YARIŞTI

KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ YARIŞTI
Alaplı İlçe Müftülüğü tarafından Kuran kursu öğrencileri arasında &[#]8220;İstiklal Marşını Güzel Okuma&[#]8221; yarışması düzenlendi.
Alaplı İlçe Müftülüğü tarafından, 12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma günü nedeniyle İstiklal Marşını güzel okuma yarışması düzenledi. Karşıyaka Fatih Mahallesi Kuran Kursunda düzenlenen yarışmada 14 kuran kursundan 14 kız öğrenci İstiklal Marşını güzel okumak için yarıştı.
Alaplı İlçe Müftülük şefi Sait Okur, yaptığı açıklamada, İstiklal Marşını kabulü nedeniyle kuran kursları arasından yarışma düzenlediklerini belirterek şunları söyledi;
Mehmet Akif Ersoy´un iyi anlaşılması için onun yazdığı şiirleri en güzel şekilde okumak gerekir. İstiklal Marşı´nı bu ülkenin insanlarına yazarak armağan eden Mehmet Akif Ersoy, maneviyatı yüksek bir şahsiyet olup, bunu şiirlerinde de yansıtmaktadır. Bu gün burada düzenlediğimiz yarışma ile hem onu anlayacağız hem de onu anacağız dedi.
Yarışma sonucunda, 1.Hava Akkurt Canbazlı Kuran Kursu, 2. Hülya Çoban Kaya Fatih Mahallesi Kuran Kursu, 3.Nurcan Köroğlu Ortacı Orhan Cami Kuran Kursu oldu. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2012, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER