Kurs başvuruları devam ediyor

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu ortaklığı yürütülen ‘’Karaelmas Diyarının Keşfedilmemiş Cevherleri İş Hayatında ‘’ projesi kapsamında 100 Kadına verilecek "Çağrı Merkezi Personeli Kursu" için başvurular devam ediyor.

Kurs başvuruları devam ediyor

Proje kapsamında hedef grupta yer alan 18-28 yaş arası lise mezunu işsiz 100 kadına çağrı merkezi personeli eğitimi, iş yaşamına hazırlık ve iş yaşamına uyum becerileri eğitimleri verilecektir. Eğitim programı Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma MYO tarafından hazırlanacak ve uygulanacaktır. Ayrıca MYO’da bulunan çağrı merkezi laboratuarında hedef grup hem pratik eğitim görecek hem de işbaşı uygulama yapacaktır Eğitimi tamamlayan katılımcılara üniversite tarafından sertifika verilecektir. Böylece hedef gruba sektörde hizmet verebilecekleri mesleki donanım ve beceri kazandırılacaktır. Eğitimler; teorik dersler 27-31 Mart, 3-7 Nisan ve 10-14 Nisan haftaları, uygulamalı dersler ilk grup 17-21 Nisan, 2. grup 24-28 Nisan haftaları olarak planlanmıştır.

Konu hakkında açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir Proje kapsamında 18-28 yaş arası lise mezunu işsiz 100 kadınımıza vereceğimiz eğitim için başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor. 10 Mart Cuma günü başvurularımız sona erecek. Belirttiğimiz şartlara uyan kadınlarımızı başvuru yapmaları için odamıza bekliyoruz. İsterlerse oda internet sitemiz üzerinden de başvuru yapabilirler. Projemiz devam ederken bir yandan da ilimize bir çağrı merkezi yatırımı çekmek için gerekli girişimlerde bulunuyoruz. Bildiğiniz üzere önce Bilim ve Teknoloji Bakanımız Sayın Faruk Özlüden daha sonra da Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkçiden ilimize çağrı merkezi yatırımı çekilebilmesi için talepte bulunduk. Kendilerine projemiz hakkında gerekli tanıtımları yaptık. Her ikisi de talebimize olumlu yaklaşarak ilgilenme sözü verdiler. İnşallah yakın bir gelecekte bu hedefimize de ulaşacağız. O zaman bu projemiz daha da değerli olacak dedi.

Söz konusu kurs ile ilgili kayıtlar www.karaelmascevherleri.org internet adresinden online olarak yapılabileceği gibi, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasına şahsen de başvuru kabul edilecektir. İlçelerden başvurmak isteyen vatandaşlar ise kaymakamlıklar, belediyeler ve ilçelerindeki Ticaret ve Sanayi Odalarına şahsen başvurarak form doldurabileceklerdir. Son başvuru tarihi 10 Mart 2016 Cuma günüdür.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER