MADECİLERDEN KAMPANYAYA TAM DESTEK

MADECİLERDEN KAMPANYAYA TAM DESTEK
gundemeregli.com- Türk Kızılay Zonguldak Şubesi, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü ve Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Maden işçileri 5 müessesede düzenlenen kan bağışı kampanyasında kan bağışında bulundular. Kampanyanın son günü olan 19 Haziran 2012 tarihinde TTK Karadon Müessesesi Gelik İşletmesi&[#]8217;nde çalışan maden işçileri kan bağışında bulundu.
Kızılay Kan Merkezi&[#]8217;nde görevli Dr. Mehmet Günaydın, kanın üretilemeyen tek ilaç olduğunu belirterek, tüm kurum ve kuruluşlar ile vatandaşları kan bağışı konusunda duyarlı olmaya çağırdığını ifade ederek, &[#]8221;TTK Genel Müdürlüğü ve GMİS işbirliğiyle bir kan bağışı kampanyası düzenledik. Bugüne kadar müesseselerde yaptığımız kan bağışı kampanyasında 400 ünitenin üzerinde kan bağışı yapıldı. Bugün de 60 ünite kadar kan bağışı yapılmasını bekliyoruz. TTK ve GMİS yetkililerine gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz. Umarız bu kampanyalar diğer kurum ve kuruluşlara örnek olur. Çünkü kan üretilemeyen, acil ve sürekli ihtiyaç olan tek ilaç. İnsanlarımızı kan bağışı konusunda biraz daha duyarlı olmaya davet ediyoruz&[#]8221; dedi.
Kan bağışı kampanyası çerçevesinde GMİS Karadon Şube yöneticileri de kan bağışında bulundu.
GMİS Karadon Şube Başkanı Neşet Cebeci, &[#]8220;Türk Kızılay Zonguldak Şubesi, TTK Genel Müdürlüğü ve Sendika olarak düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla Karadon Şube yöneticileri olarak biz de Gelik işletmesindeyiz ve kan bağışında bulunduk. Kan üretilemeyen tek ilaç. Bu nedenle kan bağışı çok önemli. Umarım verdiğimiz kanlar hayatlar kurtarır. Bu anlamda maden işçileri adına teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2012, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER