MERVE KIR OLDUĞU SÜRECE CHP' YE OY VERMEYECEĞİM

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak eski İl Başkan Yardımcısı 3 dönem Kadın Kolları Başkanlığı ve bir dönem Belediye Meclis Üyeliği yapan Nazire Usta, CHP'ye oy vermeyeceğini açıkladı.

MERVE  KIR OLDUĞU SÜRECE CHP' YE OY VERMEYECEĞİM

CHP'nin Zonguldak'ta hazırlanan aday listesine oy vermeyeceğini ifade eden Nazire Usta "Listede bizi bir zaman partiden uzaklaştıran İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır var. Bizi partiden uzaklaştırdı.Bir gün bile büyüģü olarak bizi arayıp sormadı. Çok büyük bir vefasızlık örneği gösterdi. Bu yüzden CHP listesine oy vermeyeceğim. İşçi Partisi'nin listesine oy vereceğim. Cumhurbaşkanlığı'nda ise Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim" dedi.

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 1 yıl Önce

merve hanım istenmıyorsun artık neden bu kadar zorluyorsun

ekım
ekım - 1 yıl Önce

artık bırakma zamanın gelmedımı

mehtap yıldırıım
mehtap yıldırıım - 1 yıl Önce

düş artık chp nın yakasından yenıler gelsın.lütfen artık işinizle ilgilenın bırakın artık partimizi

Adalet herkese lazım:
Adalet herkese lazım: - 1 yıl Önce

Siyaset toplum hizmetidir.İkbal için ayak oyunları ile parti içi kaosa sebebiyet vererek, siyaseti toplum için yapmadıgını ve partiyi de bu uğurda basamak olarak gördüğün için seçilebilecek yerden sıralama alamıyorsun.
Ayak oyunları ile basına malzeme olmana rağmen listede seçilemeyecek yerden dahi olsa, yer almıs olman bile vahim teşkil eden bir durum.
Aklını hırsına teslim eden kim varsa, sonu hep hüsran olmuş, hak-hukuk-adalet deyip, hak tanımazlıkta sınır tanımayanlar hep hak ile sınanmıştır.
Yürümeyi öğrenmeden koşmaya calışırsan düşersin.Siyasetin kuralıdır bu.Ama tepeden inme getirilince bilemiyorsun tabii.
Şairin de dediği gibi; Ağır ağır çıkacaksın merdivenleri.
Bir'de fazla hırs iyi değildir.
Paraşütsüz çakılırsın.Koltuk için bu kadar stres yapma, hem sende yaşlandın artık, olmuyor, zorlama, gençlere bırakma vaktidir.

SIRADAKİ HABER