METİN TÜRKER ANILDI!

METİN TÜRKER ANILDI!

6 Aralık 1997'de tedavi gördüğü Amerika'da hayata gözlerini yuman efsanevi sendikacı Türker için ölümünün 24. yılında Öğlebeli’ndeki anıt mezarı başında mevlit okunarak dualar edildi.

Anma törenine Türker'in yakınlarının yanı sıra, Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, KARDEMİR Genel Müdür Yardımcısı Uğur Altundağ, Özçelik-İş Sendikası Genel Sekreteri Hicret Bozoklu, Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ile yönetimi, Özçelik-İş Sendikası Eski Genel Başkan Yardımcısı Ruhi Ayhan, Özçelik- İş Sendikası Şube Eski Başkanı Ragıp Tunç, Hizmet-İş Karabük Temsilcisi Rıza Taşdelen, AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır ve diğer siyasi parti yöneticileri, çok sayıda KARDEMİR işçisi ve sivil toplum örgütleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim ve duaların okunduğu tören, Türker’in mezarına karanfil bırakılmasının ardından Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesinin Kares AVM'de Metin Türker adına düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışı ile son buldu.

Gün boyu Kares AVM’de daha sonra KARDEMİR'de yer alan sergide Metin Türker’in sendikacılık döneminde bulunan eski fotoğrafları yer aldı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER