MHP HEYETİNDEN ZONGULDAK ZİYARETİ

MHP HEYETİNDEN ZONGULDAK ZİYARETİ

MHP MİLLETVEKİLLERİ İLE MYK VE MDK ÜYELERİ, ‘’ADIM ADIM 2023, İL İL ANADOLU’’ PROGRAMI KAPSAMINDA PARTİLERİNİN KATILIMIYLA ZONGULDAK’IN DEVREK İLÇESİNDE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri ile Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, ‘’Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’’ programı kapsamında geldikleri  Devrek ilçesindeki Öğretmenevi’nde, MHP Zonguldak il ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili kişilerin katılımıyla kahvaltıda bir araya geldiler.

‘’GÜÇLÜ MHP GÜÇLÜ TÜRKİYE’DİR, VATAN HAİNLERİNİN KORKULU RÜYASIDIR’’

MHP Milletvekili Hayati Arkaz, yaptığı konuşmada, şunları söyledi: ‘’Sorunları dinlemeye geldik, Allah milletimize, devletimize zeval vermesin, uzun yıllardan beri dış güçler, işbirlikçileri bizlerle uğraşıyorlar, ne yaparlarsa yapsınlar biz bin yıllık devletiz. Böyle dönemlerde birlikte olan milletiz, sarsılacak devlet değiliz.

Pandemi döneminde biz ve Avrupa’da üretmedi, Avrupa’da ve ABD’de benzin ve gıda yok. Pandemide başarılı olduk, hastalarımızı kapıda bırakmadık, genç ve yaşlı ayrımı yapmadık Avrupa gibi.. Hastane binalarımız mükemmel, muhalefet her şeye karşısınız, sağlığa karşı gelmeyin.. Pandemi döneminde devletimiz başarılı olmuştur, aşı aşı aşı diyoruz, aşısız olanları ikna etmemiz lazım, yapamazsak sıkıntı olur. Aşı üretiyoruz, bunu dış ülkelere de pazarlayacağız. Güçlü MHP güçlü Türkiye’dir, vatan hainlerinin korkulu rüyasıdır, bu ülke bölünmez.

Biz terörle yaşayamayız, teröre harcanan iki trilyon lira bizim kaderimiz olamaz, bunlar hendeklere gömüldüler, gömülmeye devam edecekler, bizim tavrımız nettir.’’ MHP Milletvekili Ümit Yılmaz, ‘’Ülkemizin geçtiği zor dönemi nasıl atlatırız diye sizleri ve vatandaşlarımızı dinlemeye geldik, sorunları dinlemeyi geldik, dış güçlere karşı nasıl dururuz, bunu anlatmak için geldik’’ dedi. MHP Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demirköse, ‘’Birlik ve beraberliğimiz daim olsun, bizleri yalnız bırakmayan heyete teşekkür ediyorum, programımız bölgemize hayırlı olsun’’ diye konuştu. Devrek İlçe Başkanı Erol Kaptan, programın başlangıcını ilçelerinde yapmalarından dolayı heyete teşekkür etti. Heyettekilere, dünyaca ünlü Devrek Bastonu hediye edildi. Kahvaltının ardından, heyettekiler ve partililer hatıra fotoğrafı çektirdiler. 



.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER