MİLLETVEKİLİ DUYURDU!!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz kentte uzun süredir devam eden Onkolog eksikliğiyle sosyal medya hesabından açıklama yayımladı.

MİLLETVEKİLİ DUYURDU!!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz kentte uzun süredir devam eden Onkolog eksikliğiyle sosyal medya hesabından açıklama yayımladı. Milletvekili Denizyavuzyılmaz, şehirde bulunan Atatürk Devlet Hastanesi’nde bugün itibariyle yeni bir Tıbbi Onkolog için kadro açıldığını duyurdu. Yavuzyılmaz 3 Mart’ta yapılacak olan 103’üncü dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasıyla bu kadroya tıbbi onkolog ataması yapılacağını kamuoyuna bildirdi.Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın paylaşımı şöyle;

“Zonguldak’a müjdeler olsun! Hep birlikte çok mücadele verdik. Bugün itibariyle Atatürk Devlet Hastanesi’ne yeni bir ‘’tıbbi onkolog’’ daha atanabilmesi için kadro açıldı. 

3 Mart’ta yapılacak 103. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasıyla bu kadroya tıbbi onkolog ataması yapılmış olacak. Hangi doktorun atanacağı ise önümüzdeki hafta kurayla belirleniyor.

Çok geç de olsa, zor da olsa ikinci tıbbi onkologumuzu getiriyoruz! Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Diğer eksik branşlar için de mücadelemizi sürdürüyoruz!”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER