MİLLETVEKİLİ TÜRKMEN VE BELEDİYE BAŞKANI ALAN’DAN MEMUR-SEN’E ZİYARET

Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Memur Sen'i ve Memur Sen’e bağlı sendikaları ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ TÜRKMEN VE BELEDİYE BAŞKANI ALAN’DAN  MEMUR-SEN’E ZİYARET

Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)  Memur Sen'i ve Memur Sen’e bağlı sendikaları ziyaret etti.

Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Belediye Başkanı Alan ve Milletvekili Türkmen'e teşekkür etti. Aşkar konuşmasında Zonguldak son günlerde artan yatırımlar için mutlu olduklarını ancak geç kalındığını ifade ederek "sahil projesi ve Zonguldak Filyos yolunda çok geç kalındı dileğimiz bir an önce bu projelerin yatırma tamamlanmasıdır ifadesini kullandı. Ardından Belediye Başkanı Alan” Burada olmaktan son derece mutluyuz kamuran hocamız gördüğü her eksiği söylüyor bu huyunu çok seviyoruz. Sahil ile ilgili eleştirilerinde haklı buluyoruz. Sahil projesi en kısa zamanda açılacak yüklenici firma ile sıkıntılar yaşandığı için aksama oldu. Lavar alanı Zonguldak’ın kanayan yarası senelerdir sürüyor ama en kısa sürede buna da çözüm bulacağız. Malum 22 aya yakındır salgınla mücadele ediyoruz. Allah inşallah en kısa sürede bizi bundan kurtarır. Ona rağmen yıllardır hasret kaldığı yatırımlara kavuşuyor inşallah 22 ocakta cumhurbaşkanımız tekrar zonguldağımıza geliyor onun hazırlıklarını yapıyoruz. Tekrar İdareciler ve gazeteciler gününüzü kutluyorum.” İfade etti.

Zonguldak AK Parti Milletvekili Polat Türkmen ise konuşmasında “Değerli başkanımın söylediği şeyler önemli şeyler çağ nasıl atlanır bu dönemde daha belirgin hale gelmiştir dünya gıpta ile bunu görmüştür. Bu süre zarfında Cenab-ı hakkın ülkemize verdiği doğal afetleri gördük bugünümüze şükürler olsun dememiz gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın ne gecesi ne gündüzü var sizlerde görüyorsunuz. Eksiklerimiz tabi ki var ama yerel idareler işi AK Partinin işidir. Zonguldak’ta ki gelişimi görüyorsunuz belediye başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Sivil toplum örgütlerine ve gazeteci arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum eksikleri görüp söylüyorlar imkanlarımızı doğru kullanmakta fayda var. Ücretli öğretmen maaşlarında evet sıkıntılar var yapılan zamlar da sıkıntılar var ama ekonomi biraz daha düzeldiği zaman devletimizin ne imkanı varsa bunu sarfetmekte hiç çekinmez.

Dünyada dört kat artan doğal gazın biz dörtte ikisini ödüyoruz aynı şekilde elektrikte de aynı şekilde ama ister istemez fiyat artışı oluyor devlet karşılamasına rağmen bu zamlar yansıyor. 

Milleti yaşatacaksın ki devlet yaşasın cümlesini ideoloji haline getirdik. Zonguldak adına çok büyük yatırımlar oluyor yaptıklarımızın sadece 8 kat trilyonu kara yoluna yaptık. Filyos projesi ülkemize ve yöremize gelmesinin bu bölgemize canlılık verecek. Milli Eğitim bakanımızda gelecek ve bu konuda ki eksiklerimizi tamamlayıp inşallah eğitim alanında ki açıkları da kapatacağız. Tekrar idareciler ve gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER