Milletvekili Yağcı, İlçe ve Belde Belediye Ziyaretlerinde Bulundu

Milletvekili Yağcı, İlçe ve Belde Belediye Ziyaretlerinde Bulundu

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Bölge Koordinatörü ve Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın 22 Ağustos Pazar günü başlattığı Zonguldak merkez, ilçe ve belde belediye ziyaretlerine 23 Ağustos Pazartesi günü devam ettiği bildirildi.
Ak Parti Zonguldak Yerel Yönetimler Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı’nın Pazar günü Zonguldak il, Kozlu, Kilimli ilçe ve Gelik Belde belediyesi ardından Pazartesi günü de üç belde belediyesi ziyareti gerçekleştirdiğini bildirdi.
Ziyaretlerde belde teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğunu ifade eden Çakır, “Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Bölge Koordinatörü ve Bilecik Milletvekili Sayın Selim Yağcı’yla ilimizdeki 2. gününde Zonguldak merkeze bağlı Karaman Beldesi Belediye Başkanımız Servet Üstün'ü, Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesi Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş'i ve Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Beldesi Belediye Başkanımız Necdet Dernek'i makamında ziyaret ederek, hizmetler, yatırımlar ve belde halkının beklentileri üzerine istişarelerde bulunduk.
Yerel Yönetimler başkan Yardımcımız Sayın Selim Yağcı’ya il, ilçe ve belde belediyelerimize ayırdığı zaman ve ziyaretlerinden dolayı, belde belediye başkalarımıza da gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER