MİLYAR DOLARLIK YOLSUZLUK DOSYASI AÇIKLAYACAĞINI İFADE ETTİ!!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, önümüzdeki günlerde milyar dolarlık yolsuzluk dosyasını açıklayacağını ifade etti.

MİLYAR DOLARLIK YOLSUZLUK DOSYASI AÇIKLAYACAĞINI İFADE ETTİ!!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 98.Yıl dönümü kapsamında Zonguldak'ta CHP tarafından alternatif çelenk sunumu töreni gerçekleştirildi. Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na gerçekleştirilen törene, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Törende sırasıyla; CHP, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Eğitim-İş Sendikası'nın çelenkleri sunuldu.Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'mızın okunmasından sonra konuşmalara geçildi. Törende sırasıyla İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ve CHP İl Başkanı Murat Pulat konuşma yaparak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladılar. Ardından Cumhuriyet Halk Parti Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve Ünal Demirtaş kürsüye çıkarak konuşma gerçekleştiren çarpıcı açıklamalarda bulundular.

DENIZ YAVUZYILMAZ: MİLYAR DOLARLIK YOLSUZLUK DOSYASI AÇIKLAYACAĞIM CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz; “ Bugün 29 Ekim’in kutlaması için bir aradayız. Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyetin nereden nereye geldiğini düşünmek, anlamak ve kavramak için bir aradayız.Maalesef ülkemizin son 19 yılı karartılmış bir dönemdeyiz. Bugünlerde çok yogunum ve bir yolsuzluk dosyasını inceliyorum. İşlediğim dosya 123 milyarlık yolsuzluk dosyası. T Atatürk’ün ilkeleri ve ışığında ilerleyerek bu durumu engellemek bizim elimizde.Zonguldak da bu gidişata dur diyecek Cevaker insanlar sizlersiniz. Güzel günler çok yakında beraber çalışarak bunu başaracağız” dedi.

ÜNAL DEMİRTAŞ: ONLAR CUMHURBAŞKANI SİSTEMİ DİYOR BİZ TEK ADAM SİSTEMİ DİYORUZ

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş; “ Bugün cumhuriyetimizin de aydınlık geleceğimizin 98. yılını kutluyoruz. Bize bugünleri armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü olmak üzere saygı ve minnetle anıyoruz. Onların anıları üzerinde bir kez daha saygıyla eğiliyorum. Büyük Atatürk cumhuriyeti kurarken Türk milletinin karakterine ve adaletine ilan etmiştir.Cumhuriyet tarihi bizim karakterimize en uygun tarihtir. Gruplarla kurulan cumhuriyetin değerini ve önemini anlamayan bazı insanlar var. Önümüzdeki seçimde bu değeri almayan insanlarla tekrar bunu gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki ilk seçimde de inşallah vatandaşın desteğiyle cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkacağız. O güne kadar hepimize çok büyük işler ve görevler düşüyor. Hep birlikte çalışarak cumhuriyetimizin değerlerine geri kazanalım. Atatürk ve silah arkadaşları yedi düvele savaş açarak bunu başardılar biz de başaracağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını cumhuriyetimizin 98. yılında rahmetle ve minnetlee anıyorum” dedi. Tören sonunda Partili gençler tarafından onuncu yıl marşı okundu.

 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER