MİTİNG ALANINI HINCA HINÇ DOLDURAN ZONGULDAKLI HEMŞERİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

MİTİNG ALANINI HINCA HINÇ DOLDURAN ZONGULDAKLI  HEMŞERİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Covid olmasına rağmen video konferansla açılışa bağlanıp işinin başında olması çok önemlidir. Cumhurbaşkanımız ve eşine geçmiş olsun diliyorum. Bu sayın Cumhurbaşkanımızın Zonguldak'a ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Cumhurbaşkanımız 7-8 ay sonra tekrar gelmek istedi ama rahatsızlığı nedeniyle gelemedi. İnşallah daha ileriki zamanlar da başka açılışlarda ağırlarız. Önümüzde bir çok devam eden projelerimiz var. İler ki zamanlar da değerlendireceğiz"dedi. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in, Zonguldak ziyareti ve 350 milyon liralık yatırım müjdesi için de"16 yıl Zonguldak'ta görev alan ve Zonguldak'ın Bakanı olarak ilimize ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir" ifadesini kullandı. Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında  gündemi değerlendiren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun şunları söyledi:

MİTİNG ALANINI HINCA HINÇ DOLDURAN ZONGULDAKLI HEMŞERİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

"Haftalık olağan yönetim kurulu toplantımız için buradayız. Toplantımızın ana gündemi hafta sonu gerçekleştirilen açılış töreniydi. Sayın Cumhurbaşkanımız tele konferansla katıldı. Ak Parti Genel Başkanımız Binali Yıldırım programa katıldı. Öncelikle Zonguldaklı hemşirelerime teşekkür ediyorum. Miting alanını hınca hınç doldurdular. Çok güzel bir mitinmg oldu. Açılışta çok güzeldi. Sonuçta Zonguldak Merkezi Kilimli'ye bağlanması için yapılan bu tüneller ve viyadükler ve Kilimliye kadar olan sahil yolunun açılmış olması çok büyük bir projedir. Bu projenin ikinci kısmının da ihalesi bitti. Firma şuanda çalışmalarına başladı. Üçüncü etap olan Muslu'dan Filyosa kadar bu çalışma da süratlı bir şekilde yapılacaktır. Proje tamamlandığında Zonguldak'tan yola girdiğimizde 15-20 dakikaya araçla Filyos'a varacağız. Burada emeği olan tüm bakanlarımıza Cumhurbaşkanımıza milletvekillerine ve çalışanlara teşekkür ediyoruz. Proje Zonguldak halkına hayırlı olsun"

MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ MAHMUT ÖZER ZONGULDAK İÇİN BİR KAZANÇTIR..

Milli Eğitim Bakanımızda bir gün öncesinde Zonguldak'a geldi. Milli Eğitim Bakanımızın genel müdürleri Zonguldak'a gelerek ön çalışmayı yaptılar. Bakanımız geldiği zamanda da millevetkilerimiz ve valimizle toplantımızı yaptık. Tabi burada milli eğitim anlamında fazla bir eksiliğimiz yok. Yine de Sayın Bakanımız sağolsun 16 yıl Zonguldak'ta görev alan ve Zonguldak'ın bakanı olarak Zonguldak'a 350 milyon lira proje yatırım müjdesini verdi. Bunun 50 milyonu okulların bakım ve onarımı. 300 milyonu ise okulların yapılması kapsıyor. Bu rakımın aşağısı yok. Yukarısı olabilir. Tabi bu sayın bakanımızın ne kadar Zonguldak'a önem vermesidir. Tabi ki yapılacak bu işler Zonguldak'a faydası olacak işlerdir. Ben sayın bakanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Sayın bakanımız Zonguldak'a kazançtır. Yapılacak olan işlerin hızlı bir şekilde takipçisi olacaktır. Tabi ki bizlerde milletvekillerimizle yapılacak işlerin takipçisi olacağız.İnşallah söylediğimiz bu projeler en kısa zamanda hayata geçecektir. Zonguldak'a ve Milli Eğitim camiasına hayırlı olsun. 

DEVAM EDEN BİRÇOK PROJEMİZ VAR İLERİKİ ZAMANLARDA CUMHURBAŞKANIMIZI AÇILIŞA DAVET EDECEĞİZ.

. Cumhurbaşkanımızın ziyaret hazırlıklarını tamamlamıştık. Son akşam kovidle ilgili böyle bir problemi oldu. Öncelik sayın cuhurbaşkanımıza ve hanımefendiye geçmiş olsun diliyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Dediğim gibi Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırımın mitingimize ve açlışımıza katılması ve Cumhurbaşkanımızın da Covid olmasına rağmen video konferansla bağlanıp işinin başında olması çok önemlidir. Şimdiden Cumhurbaşkanı ve eşine tekrar geçmiş olsun diliyorum. Bu sayın Cumhurbaşkanımızın Zonguldak'a ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Cumhurbaşkanımız 7-8 ay sonra tekrar gelmek istedi ama rahatsızlığı nedeniyle gelemedi. İnşallah daha ileriki zamanlar da başka açılışlarda ağırlarız. Önümüzde bir çok devam eden projelerimiz var. İlerşki zamanlar da değerlendireceğiz"

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER