MOTOSİKLET HIRSIZLARI YAKALANDI!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde iki gün önce yaşanan motosiklet hırsızlığının faillerinin, jandarma tarafından başlatılan araştırma ve soruşturma kapsamında Bartın’da yakalandıkları bildirildi.

MOTOSİKLET HIRSIZLARI YAKALANDI!

Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamada olayın gelişimi ve sonuçlanmasına ilişkin şu bilgilere yer verildi:

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çaycuma İlçesi Perşembe Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Nebioğlu Beldesinde, 27 Ekim tarihinde meydana gelen (2) adet motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri ve Jandarma Dedektiflerince (JASAT) geniş çaplı araştırma ve soruşturmalara başlanılmıştır.Araştırma sonucu olayı gerçekleştiren şahısların kamera incelemelerinde Bartın iline doğru gittikleri tespit edilmiş olup, 29 Ekim günü Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ve Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile koordine kurulmuş ve Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların S.T.(16-E) ve C.T.(19-E) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili adli makamlara bilgi verilerek, şahısların Bartın il merkezinde motosikletler ile birlikte yakalanmaları sağlanmış olup şahıslar gözaltına alınmış ve motosikletler sahiplerine teslim edilmişlerdir.

Ayrıca şüpheliler tarafından 24.10.2021 günü Çaycuma İlçe Jandarma komutanlığı sorumluluk alanından (1) adet motosiklet hırsızlığını gerçekleştirdiği ve söz konusu motosikletle ilgili müracaatın bulunmadığı tespit edilmiştir. Yapılan araştırma sonucu motosiklet sahibine teslim edilmiştir. Gözaltına alınan şahıslar, 30 Ekim günü Çaycuma Cumhuriyet Savcılığına mevcutlu olarak sevk edilecektir.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER