MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİLER

MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİLER
gundemeregli.com- AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır beraberinde yönetimi, İl Genel Meclisi üyeleri ve Belediye Başkanlarıyla birlikte Ormanlı bölgesi köy muhtarlarıyla toplantı yaptı, köylerin yaşadığı sıkıntıları muhtarlardan dinledi.
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı bölgesi köy ve belde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

 

 

 

Konuşmaların ardından köy ve mahalle muhtarlarının yörelerinde yaşadıkları sorunlar birlikte masaya yatırıldı. Toyfanlı, Üveyikli, E.Sofular, A.Sofular, Saltuklu, Emirali, Uludağ, Çiğdemli ve Sinitli Mahalle Muhtarları yaşadıkları sıkıntılarını ve taleplerini Çakır ve İl genel Meclis Üyelerine ilettiler.

Toplantının ardından Çakır, bütün muhtarlara telefon numarasını vererek, Pazartesi ve Cuma günü öğleden sonraları parti binasında İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte her hafta köylerin ve muhtarların sorunlarına çözüm bulmak için çalışacaklarını ve partiye gelmeleri için davette bulundu.

Çakır ve ekibi, daha sonra Kaptaş bölgesinde kurulan Kaptaş Pazarını gezerek esnaflarla ve bölge insanıyla bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2013, 06:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER