‘’MÜJDE YERİNE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI’’

‘’MÜJDE YERİNE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI’’

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın Zonguldak’a gelerek yaptığı konuşmalar sonrası açıklama yayınladı.

Uzun miting esnasında binlerce Zonguldaklı’nın beklediği TTK’ya işçi alımı müjdesinin açıklanmamasının hayal kırıklığı olduğunu belirterek Binali Yıldırım’a ve Ak Parti’ye serzenişte bulundu.

Ebru Uzun’un açıklaması şu şekilde:
“Zonguldak ,5 Şubat günü iktidar partisinden müjdeler duymayı beklerken yine hayal kırıklığı yaşadı.

Zonguldak’ta 84 kamu yatırımının toplu açılış töreninde konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ‘dan şehrimizin kangrene dönmüş sorunlarıyla ilgili açıklamalar beklerken ,”FETÖ’ye ,PKK’ya karşı amansız mücadele ettiklerini ,milletimizin canına kast eden,alçak örgütü ,terör örgütünü Türkiye’nin gündeminden çıkardıklarını ,hedeflerinin 2023 olduğunu ,Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünde dünyanın sayılı ülkelerinden biri olacağımızı ve Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacaklarını ,ülkemize diz çöktürmeye kalkanlara 15 Temmuz’da verdikleri gibi cevap vermeye hazırdır “ dedi Binali Bey.

Yahu bu nasıl gündemden düşürmek oluyor ki her mikrofon ve kamera gördüğünüzde ilk sözleriniz bunlar oluyor!

Ülkenin başına çöken bu büyük felaketin sorumlusu siz olduğunuz için dilinizden düşmüyor. Ezberlenen şiir gibi dönüp, dönüp aynı şeyleri anlatıyorsunuz . Yani gündeminizi önce bu hain terör örgütlerinden bahsederek ortaya koyuyorsunuz .

Bebek katili şeref yoksunlarının mektubunu okutuyorsunuz, yetmezse lanet PKK terör örgütünün kurucusu hainin kardeşini televizyonlara çıkarıp konuşturuyorsunuz! Bütün bunları yapan sizler sonra çıkıp terör örgütlerini gündemden düşürdük diyorsunuz .Bu işte bir terslik yok mu efendiler?

Gelelim diğer anlatılanlara ; Zonguldak’a tam 3.5 milyar TL yatırım yapmışlar !Aman ne büyük lütuf !

Siz sadece son 10 yılda malum 5’li müteahhitlerinize 204 milyar dolarlık ihale vermediniz mi? Yani müteahhitlerinize yaptığınız yatırımın binde birini yapmışsınız Zonguldak’a !Düşe ,düşe payımıza bu düşmüş ,bunu da övünç kaynağı olarak görmektesiniz !

Binali Bey öve ,öve bitirememiş Zonguldak’ın madenini de ,madencisini de .Unuttuğu bir şey var biz katkıda bulunalım madem BİNALİ BEY ,ZONGULDAK’TA KÖMÜR MADENİ BİTMEDİ!!!

TTK ‘yı perişan ettiğiniz için üretim çok düşük!

Her sözünüzü, yerli ve milli kavramlarının üzerine oturtmaya çalışıyorsunuz ama ülkenin milli serveti, Karaelmas yer altında çıkarılmayı bekliyorken iktidarınız Zonguldak’ımızı bile ithal kömür cennetine döndürdü!

Birbiri üstüne açılan termik santraller ve yeni üniteleri ithal kömürle zehirliyor bizleri.

Şimdi hep birlikte GAZ çıkaracağınızı söylüyorsunuz. Ne hikmetse o da tam 2023 ‘de çıkacakmış!

%5 hedefleyip ,%50 açıkladığınız enflasyon oranındaki hata payınız gibi olursa 2123’te de çıkmaz o çıkacak olanlar.

Hele ki %95’lik hatayla hesapladığınız Zafer Havalimanı gibi bir sapma olursa, şu vaadlerinizde Allah Zonguldak’ımızın da hemşehrilerimizin de yardımcısı olsun!

Bu arada yazlık Kilimli Sahil Yolu Projesi ve tünellerimiz hayırlı olsun. Deniz şu aralar koparıp almazsa “

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER