Müsiad toplantısına Sevinç damgasını vurdu

MÜSİAD mobilyacılara yönelik panel gerçekleştirdi ve Sevinç sektörle ilgili detaylı bilgiler verdi.

Müsiad toplantısına Sevinç damgasını vurdu

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şubesi tarafından düzenlenen Mobilya imalat sektörü panelinde Akçakoca Sevinç Ticaret Genel Müdürü Oğuzhan Sevinç deneyim ve tecrübelerini davetliler ile paylaştı.

Bölgede faaliyette bulunan firmaların sorunlarının değerlendirilerek, çözüm önerilerinin geliştirilmesine olanak sağlamak amacıyla düzenlenen panelin açılış konuşmasını MÜSİAD KDZ.Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer yaparken, Sevinç gibi önemli panalistlerde vardı.

Panelde konuşmacı olarak, Akçakoca Sevinç Ticaret Genel Müdürü Oğuzhan Sevinç sektörde yaptığı faaliyetlerle ilgili ayrıntılı bilgiler verirken, konuşması dinleyicilerden tam not aldı.

Kdz.Ereğli Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Ceylan ve Kdz.Ereğli Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sedat Ünlü yer aldı.

Programa MÜSİAD Şube Başkanı İbrahim Sezer, İlçe Milli Eiğitim Müdürü Numan Korkmaz, Müsiad Yöneticilerinden Şinasi Bozkurt, Abdulkadir Çınar, Alaplı TSO Eski Başkanı Rafet Kılıç, MÜSİAD Eski Şube Başkanı Yusuf Karaoğlu, iş adamları ve konuya ilgi duyan çok sayıda işletme temsilcileri katıldı.

Toplantı programı sunuşun ardından MÜSAD tanıtım filmi ile başladı. Filmde dürüstlük, çalışkanlık ve inançlılık ile sadaket, idealizm vurguları dikkat çekti.

Konuşmacılar, sektörde deneyim ve tecrübelerini katılımcılar ile paylaştılar.

 

 

 
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER