Musluklardan gelen mikrop mu?

Hastaneler son günlerde yüksek ateş ve ishal şikayetleri ile dolup taştı. Özellikle çocuklarda görülen bu şikayetler akıllara “gizli bir salgın mı var?” sorusunu getirirken, vatandaşlar hastanelerde yatacak yer bulmakta güçlük çekiyor.

Musluklardan gelen mikrop mu?

Özellikle çocuk ve bebeklerde görülen bu şikayetler aileleri endişelendirirken, gözler İl Sağlık Müdürlüğü’nden gelecek açıklamaya çevrildi. Bu şikayetlerin son günlerde artmasından dolayı akıllara “gizli bir salgın mı var?” sorusu gelirken, vatandaşların hastanelerde yatacak yer bulamamasından dolayı da güçlük çektiği öğrenildi.

Tam bahar geldi derken bir anda soğuk hava akımına kapılan Ereğli ve Alaplı’da Grip vakalarında artış yaşanıyor, Son 2 haftadır Hastanelerde grip salgınından dolayi yoğunluk yaşanıyor. Son günlerde yaşanan ani hava değişimleri vatandaşı hasta etti. Grip,nezle ve bunlara bağlı öksürük problemleri yaşayan vatandaşlar çareyi tıbbi ve bitkisel tedavide bulmaya çalışıyorlar. Konunun uzmanları grip vakalarından korunmak için ortamın soğuk-sıcak farkının en aza indilmesi ve daha dikkatli davranılması gerektiğini altını çiziliyorlar. Ereğli ve Alaplı ‘da grip salgını çoluk çocuk herkese vurdu. Hastaneler son ayların en yoğun günlerini geçiriyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2017, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER