MUSTAFA OPUS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

MUSTAFA OPUS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Emekli öğretmen Mustafa Opus son yolculuğuna uğurlandı. Devrek’in tanınmış simalarından emekli öğretmeni 72 yaşındaki Mustafa Opus son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Merhum Recep Opus ve merhume Münire Opus'un oğulları, Hatice Meşepınar ve merhum Mehmet Opus'un kardeşleri, Dündar Opus'un babası, Kadem Opus'un kayınpederi, Deren ve Deniz Opus'un dedeleri, Gülhan Opus'un eşi Devrek’te uzun yıllar Fransızca öğretmenliği, okul müdür yardımcılığı ve okul müdür vekilliği yapan, emekli öğretmen Mustafa Opus lösemi tedavisi gördüğü Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Evli ve bir çocuk babası olan 72 yaşındaki Mustafa Opus’un cenazesi saat 15.30'da İsmetpaşa Mahallesi 247 Nolu Sokaktaki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Merkez Yeni Camide kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezerlığında toprağa verildi.

Maske ve mesafe kurallarına göre yapılan törene, AKP 24-25 Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İlçe Milli Eğitim  Müdürü Ercan Kahya, Eski Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci olmak üzere siyasi parti temsilcileri, işadamları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, akrabaları ve çok sayıda seveni katıldı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER