O anlar saniye saniye kameralara yansıdı

Karadeniz Ereğli 'de meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

O anlar saniye saniye kameralara yansıdı

Saat 11.45 sularında Organize Sanayi bölgesinde kaza meydana geldi. Alınan bilgilere göre Organize sanayi bölgesinde bir fabrikaya malzeme getiren 67 TA 145 çekici, 67 LE 479 dorse plakalı TIR, fabrikaya dönüş yaptığı sırada arkadan gelen S. A. (15) idaresindeki plakası olmayan motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile yan yatarak sürüklenmeye başladı. Motosiklet sürücüsü S.A. ile birlikte motorda yolcu olarak bulunan K.Y. kayarak TIRın arka lastiklerine çarptı. Motosiklet ise TIRın altında kaldı. TIR sürücüsü kazayı fark etmezken, olayı gören çevredeki vatandaşlar sağlık görevlilerine ve polise haber verdi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan sürücü S.A. nın durumunun ağır olduğu diğer yaralı K.Y. nin ise hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Diğer yandan yaşanan kaza bir iş yerine ait güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde TIR sürücüsünün fabrikaya girmek için manevra yaptığı, motosikleti kaydırarak düştükleri, sürücü S.A. nın kayarak TIRın lastiklerine çarpması, motosikletin kayarak TIRın altına girdiği, kazadan sonra yaralı sürücü K.Y. nin koşarak motosikletini kaldırdığı, daha sonra sekerek yürüdüğü, sürücü S.A. nın ise  yerde hareketsiz yattığı görülüyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER