ODA BAŞKANLARI ANKARA´DAYDI

ODA BAŞKANLARI ANKARA´DAYDI
gundemeregli.com-Gökçebey Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile  Mecliste görüştü.
 Gökçebey Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ilçelerinin eksiklikleri için yapılması gerekenleri Zonguldak Milletvekili Ulupınar ile paylaştılar.
   AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaretle ilgili yaptığı açıklama da şunları söyledi:
   Tüm İşçi Emeklileri ve Dul Yetimler Derneği Başkanı Cevat Baş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Özel, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çetin, Mesleki Eğitim Derneği Başkanı Durmuş Ala ve Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı beni ziyaret etti.  Çok mutlu oldum. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.  Gökçebey ilçemizin eksiklikleri ve neler yapabiliriz, bunları tartıştık. Başkanlarım bana talepleri ile ilgili hazırladıkları dosyaları sundular. Öncelikle Gökçebey ilçemizde var olan hastanemizin şu an ihtiyaca cevap vermediği ve otuz-kırk yataklı hastanenin yapımı, TOKİ ile görüşmelerin yapılması ve hızlandırılarak ilçemize Toplu Konut Yapımı, Gökçebey girişindeki mevcut köprünün yenilenmesi, Şehir Stadyumu ve Kapalı Spor Salonunun yapılması, 
Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2013, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER