ÖĞRENCİLER DESTEK VERDİ.

ÖĞRENCİLER DESTEK VERDİ.

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Türkcell ve Türk Eğitim vakfı tarafından gerçekleştirilen, Van için Türkiye kampanyası projesine Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Öğrencileri destek verdi.
Filyos beldesinde Milli Eğitim Bakanlığı, Turkcell ve Türk Eğitim vakfı tarafından gerçekleştirilen, Van için Türkiye kampanyası projesine Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Öğrencileri destek verdiler. Öğrenciler Okulda bulunan Vana yardım kumbarasına harçlıklarından biriktirdikleri paralarla Van&[#]8217;da yaşanan depremde zarar gören ailelere yardımda bulundular.
Öğrencilerden Oğuzhan Özkan, Simay Üzülmez, Özde Kavraz, Çağatay Korkmaz adlı öğrenciler Vanda yaşanan depremde Eğitim ve Öğrenimini gören kardeşlerinin daha iyi bir ortamda okuyabilmesi için yardımda bulunduklarını belirttiler.
Okul Müdürü Mustafa Furtun ise Öğrencilerinin yapılan projeye destek verdiklerini ifade ettiler. Furtun, &[#]8220;MEB, Turkcell ve Türk Eğitim Vakfı tarafından gerçekleştirilen Van için Türkiye kampanyası projesine Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerimiz, daha önceki yardım kampanyasında olduğu gibi, bu kampanyaya da harçlıklarından biriktirdikleri, paraları kumbaraya atarak sahip çıktılar. Ben öğrencilerime teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2012, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER