ÖNEMLİ BİZLER İÇİN ÇOK BÜYÜK

ÖNEMLİ BİZLER İÇİN ÇOK BÜYÜK
gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Tekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

&[#]8220;Gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarının önemi bizler için çok büyük. İnsanlık tarihi boyunca tıp ve sağlığa duyulan ilgi devam etmiştir. Kutsal ve çok anlamlı bu görevi hekimler, insana bahşedilen beden ve ruh sağlığını korumak ve yaşatmak adına çağlar boyunca yerine getirmişlerdir. 

Hayatın her alanında olduğu gibi tıp alanında da bilimsel gelişmeler yaşanmış, yüzyıllar boyunca devam eden geleneksel tıp yöntemleri yerini modern tıbba bırakmıştır. Modern tıp alanındaki gelişmeler cumhuriyetin kuruluşu sonrası hızlı bir şekilde devam etmiştir.

 Hekimlerimiz ve tüm sağlık personellerimiz gerekli özveri ve duyarlılığı göstererek hizmete devam etmektedirler.

Hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın üstlendikleri bu kutsal görevi başarı ile sürdürecekleri inanç ve temennisiyle, başta Alaplı&[#]8217;da olmak üzere yurdumuzun dört bir yanında sağlık hizmeti veren tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, başarılarının devamını dilerim&[#]8221;

 

  

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2013, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER