ORMANLI KÖPRÜ YOLUNDA BAKIM ONARIM

ORMANLI KÖPRÜ YOLUNDA BAKIM ONARIM

gundemeregli.com-AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli-Devrek Yolu yapım çalışmaları nedeniyle bozulmaların meydana geldiği Ormanlı Köprüsü yolunda bakım onarım yapıldığını bildirdi.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Köprüsü yol güzergahında meydana gelen bozulmaları yerinde inceledi.

İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli-Devrek yolu yapım çalışmaları nedeniyle yolda meydana gelen bozulmalardan şikayetler aldıklarını belirterek; “Ormanlı tarafına giden yolda Ormanlı Köprüsüne kadar olan yaklaşık 1 kilometrelik bir alanda Ereğli-Devrek yolu yapım çalışmaları nedeniyle bozulmalar oluşmuş ve sürücülerimiz bu durumdan sıkıntı yaşıyorlardı. Karayolları yetkililerimizle görüştüm ve burada bakım onarım çalışması başlattılar. Bozuk olan 1 kilometrelik yola çakıl dökülerek bakım onarımı yapıldı. Ben Karayolları yetkililerimize gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çakır, Ereğli-Devrek yolunda çalışmaların hava koşullarına bağlı olarak planlanan şekilde devam ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014, 13:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
ormanlı gençlik
ormanlı gençlik - 10 yıl Önce

TABİİ YAA SEÇİMLER YAKLAŞTI KÖYLERE BAKIM ONARIM YAPARSINIZ MİLLETTİ BÖYLE KANDIRIRSINIZ GÖNDER ORDAN PARKE TAŞI GÖNDER ORDAN İKİ ÜÇ MİKSER BETON SONRA 5 SENE O KÖYE UGRAMA BİZ SEÇİM ZAMANI DEĞİL HER ZAMAN YANIMIZDA OLACAK Bİ ADAY İŞTİYORUZ SEÇİMDEN SEÇİME PARKE BETON GÖNDEREN PARTİ İŞTEMİYORUZ VE BUNU 30 MARTTA CEVABINI VERECEGIZ İNŞAALLAH

SIRADAKİ HABER