Özbakır, Fikr-i Asım açılışına katıldı

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak İl Başkanlığı Mithatpaşa Mahallesi Yeni Çarşı Balık Pazarı üstünde mehteran takımı eşliğinde açıldı.

Özbakır, Fikr-i Asım açılışına katıldı

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneğinin açılışına AK Parti MKYK üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Hasan Türksel, Zonguldak Kömürspor Başkanı Avukat Süleyman Caner, MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  

“CUMHURİYETİ YAŞATMAK BİZİM BOYNUMUZUN BORCU”

Başkan Türksel, Dernek olarak cumhurbaşkanlığı referandumunda yüzde 60ın altında oy kabul etmiyoruz. Kararımız ‘Evet. Seçilmiş bir hükümeti 15 Temmuzda devirmeye çalıştılar. Benim devlet başkanımın dik duruşunu yediremediler. Adamlar bizim evimize, odamıza, yatak odamıza kadar girdi. Vatanını, milletini seven milyonlarca insan Türkiye Cumhuriyetini yaşatacağız diyorsa şimdiki devlet başkanımıza sahip çıkma zamanıdır. Cumhurbaşkanımızın şahsına değil Türkiyenin üzerine oyunlar oynanıyor. Bunun için inanılmaz baskı uyguluyorlar. Cumhuriyet bizim. Cumhuriyeti yaşatmak bizim boynumuzun borcu dedi.

Okunan duanın ardından Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneğinin açılış kurdelesini, AK Parti MKYK üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Hasan Türksel ile birlikte kestiler.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 11:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Engin akpınar
Engin akpınar - 7 yıl Önce

Bizden öncekilerin bizelere bıraktıkları emanetlere sahip çıkmak için cumhuriyet için hak için ve adalet için bu derneği kuran ve çalışmasında katkıda bulunanlardan ALLAH c.c. razı olsun

SIRADAKİ HABER