'ÖZBAKIR GEREĞİNİ YAPTI'

'ÖZBAKIR GEREĞİNİ YAPTI'

'ÖZBAKIR GEREĞİNİ YAPTI'

Protokolün geleneksel bayramlaşma programı Camlı Köşkte gerçekleşti. Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama programına Zonguldak Valisi Ali Kaban, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar, CHP Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Haluk Selvi, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Ak Parti il Başkanı Zeki Tosun ve bazı Siyasi Partilerin il ve ilçe teşkilatları, STK temsilcileri ve Muharip Gaziler Derneği katıldı.  

Bayramlaşma töreninin yapıldığı sırada adını değiştiren “pusula TV” muhabiri Atilla Öksüz, Elmas TV’nin canlı yayında olduğu anda mikrofonu Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’a tuttu, Özbakır kendisine uzatılan mikrofonu elinin tersiyle iterek uzaklaşmasını istedi. Hüseyin Özbakır’ın bu sert tavrı Atilla Öksüz büyük şok yaşadı.  

Merkez disiplin kurulu başkanı ve Zonguldak milletvekili olan Özbakır ın bu davranışı büyük bir takdirle halk tarafından karşılandı.

Vatandaşlarımız düne kadar hem Milletvekilini , danışmanını karalıyacaksın ,hem iftira dolu yazılar yazacaksın, ondan sonrada mikrofon uzatacaksınız , dünü belli olan nasıl bir yayıncılık yaptığı bilinen kişiler için, bu ne cesaret Milletvekilide milletin içinden çıkan bir insan sabırtaşı sonunda çatladı, diye seslenişte bulundular.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2017, 17:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
CÜNEYT
CÜNEYT - 7 yıl Önce

HELAL OLSUN ÖZBAKIR SANA..SABIR TAŞI OLSA ÇATLARDI ÇATLAR

SÜLEYMAN
SÜLEYMAN - 7 yıl Önce

NE YAPACAKDI ADAM HAKSIZMI YANİİ.ŞİMDİ ÇIKARLAR BASIN ÖZGÜRDÜR DERLER..YOK ÖLE BİRŞEY YOKKK.HERKEZ HADDİNİ BİLECEK BEYLERR

YILMAZ
YILMAZ - 7 yıl Önce

KURUNUN YANINDA YAŞ YANDI BENCE..AMA HÜSEYİN BEY HAKLI,,

Sonuna kadar Özbakır
Sonuna kadar Özbakır - 7 yıl Önce

Daha beklesinler sayın başkanımın tüm zonguldaklılar olarak arkasındayız,o harekete halk dilinde başka şey diyoruz başkanım yapıştırmış artık yük taşıyıcıları değillerya anlarlar ha ha ha

senol
senol - 7 yıl Önce

dık dur egılme zonguldak senınle sayın ozbakır gercekten geregını yaptın

SIRADAKİ HABER