Özbakır'dan sürpriz ziyaret

AK Parti MKYK üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır'dan Çebi Medya Grup'a sürpriz ziyarette bulundu.

Özbakır'dan sürpriz ziyaret
 

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, ÇEBİ Medya Grup bünyesine yayın hayatını sürdüren Gündem Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Gündem’in sayfalarını inceleyen ve matbaa tesislerinde gazete basımı anına tanıklık eden Özbakır, “Gerçekten güzel işler ortaya koyuyorsunuz; sizleri tebrik ediyorum. Haberinden, mizanpajına, baskısından, dağıtımına hepsi ayrı bir emek, ayrı bir titizlik gerektiren işler” dedi.
Beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı i. Necati Günay, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Kalay, Turgay Aydın, Özbakır’ın Danışmanları Levent Çebi, Buğra Özçelik ile birlikte gazetemize gelen Özbakır’ı Gazetemiz irtibat bürosu önünde ÇEBİ Medya CEO’su Yasin Hamzaçebi, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yasin Ören ve Köşe Yazarımız Mehmet Öztürk, Sorumlu Yazı İşleri Müdür İsmail Yasin Akçın, Editörlerimiz Aydın Ayhan, Turan Erbay ve Arda Uçar tarafından karşıladı.
Burada gazetemizi inceleyen ve yeni yayın döneminin hayırlı olması temennisinde bulunan Özbakır, gazetemizin, objektif yayın politikasından taviz vermeden yayınlarını sürdürmesi temennisinde bulundu.


AK KADROLAR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR
Ardından referandum sürecine de değinen Özbakır, Referandumla ilgili olarak Ak kadroların gece gündüz çalıştığını belirterek şunları söyledi:
“16 Nisan referandumu ülkemiz için, Zonguldak’ımızı için hayırlara vesile olsun. Kürtüyle, Türküyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisiyle, Sunnisiyle 78 milyon biriz. Her gün başka bir bölgede referandum da neden evet denmesi gerektiğini anlatıyor, yeni sistemin tüm ayrıntıları tek tek masaya yatırıyoruz. Bu değişiklikle 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşabilecek, daha mega projelerle kurulabilecek bir Türkiye, Cumhuriyeti arzu ediyoruz. Bizim rejimle ilgili bir problemimiz yok. Rejim değişikliği talebimiz yok. Burada sistemi daha hızlı çalışır ve daha çok halkın işleyişine göre bir sistem değişikliği talep ediyoruz. Halkımız bugüne kadar bizden desteğini hiç esirgemedi. Bugün de esirgemeyeceği kanaatindeyiz. Ülkemize Ak parti iktidarı olarak 15 yıldır elimizden geldiği ölçüde hizmet etmeye çalıştık. Basın mensupları bizim gücümüze güç kattı. Hemşerilerimizi bilgilendirdiniz, bizi uyardınız. Eğer Zonguldak’da bir başarı elde edilmişse basın mensuplarının büyük katkısı vardır. İnşallah bu seçim sürecinde de, biz Evet çıkacağına inanıyoruz. bu referandum o kadar çok önemli bir referandum ki, Ülkemizin ve Zonguldak’ımızın geleceğini birlikte şekillendireceğiz. Bu referandum Ülkemizin birlikteliğini, ülkenin istikrarı ve huzuru için çok önemlidir” dedi.
ÇEBİ Grup CEO’su Yasin Çebi,Genel yayın Yönetmenimiz Ören ve Köşe Yazarımız Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özbakır ve beraberindekilerin çalışmalarında başarılar diledi.
 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 15:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hulusı
Hulusı - 7 yıl Önce

Durmak yok yola devam...

sevılay
sevılay - 7 yıl Önce

basarılar

Tuncay
Tuncay - 7 yıl Önce

Kaliteli iş yapanların ziyaretlerinede,kaliteli insanlar gelir.başarılarınızın devamını dileriz

ALAPLI
ALAPLI - 7 yıl Önce

FATİH BAŞKANIM ALLAH YOLUNU AÇIK EYLESIN SANA YAKIŞIR

FURKAN
FURKAN - 7 yıl Önce

SAYIN ÖZBAKIR, DEMEK HİZMET DEMEKTİR.

SIRADAKİ HABER