Özbakır'ın yer aldığı toplantıda Başbakan Yıldırım'dan teşekkür

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, partililere seslendi.

Özbakır'ın yer aldığı toplantıda Başbakan Yıldırım'dan teşekkür

 Adalet ve Kalkınma Partisi Haftalık olağan toplantısı Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleşti.

 Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım konuşmalarını teşrif etmek üzere salona gelirken, vekiller tarafından alkışlandı. AK Parti Zonguldak Milletvekili ve MKYK üyesi Hüseyin Özbakır da toplantıda yerini aldı. 

 Referandum sonrası ilk toplantı yapılırken, Başbakan Binali Yıldırım sonuç için teşkilatlara teşekkür etti. Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Grup Toplantısında referandum sonuçlarıyla ilgili önemli mesajlar verdi.

İşte Başbakan Yıldırımın açıklamalarından satır başları:

16 Nisan halkoylamasında bir kere daha bütün dünyaya olgunluk sınavını gösterilmiştir. Demokrasimize sahip çıkan, yurt içinde 80 milyon, yurtdışında 3 milyona yakın vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum. Katılım oranı yüzde 85 gibi rekor düzeyde olmuştur. Tercihi hayır olan vatandaşımız da 16 Nisanda kazanan olmuştur.

Halkoylamasına gölge düşürmeye çalışmak, beyhudedir, boştur. Buna ana muhalefet partisi başta olmak üzere, her kesimin saygı duyması gerekmektedir.

Daima millet, kararımız evet diyerek kampanyayı başlattık. Bir yandan halkoylaması için çalışırken diğer yandan da millet ve memleket işlerini aksatmadık.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, BBP Genel Başkanı, HÜDAPAR Genel Başkanına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Teşekkürün en büyüğü kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana...

KURUCU GENEL BAŞKANIMIZI PARTİMİZE DAVET EDECEĞİZ

Askeri yargı tamamen sona erdirilecek, yargıda birlik sağlanmış olacak. Yürürlüğe girecek olan diğer bir husus da Cumhurbaşkanımızın kurucusu olduğu AK Parti ile ilişiğinin tekrar kurulmasıdır. Resmi sonuçlarının ilan edilmesiyle beraber kurucu genel başkanımızı partimize davet edeceğiz.

BİR TEK VATANDAŞIMIZIN BİLE KALBİNİN KIRILMASINA RAZI OLMAYIZ.

Yeni dönemde milletimize söz verdiğimiz gereken adımları atacağız. Bir tek vatandaşımızın dahi kalbinin kırılmasına rıza göstermeyeceğiz. Allah izniyle kibir ve gurur nefislerimizi rehin almayacağız.

50+1 meşruiyettir, milli iradenin tecellisidir. Sonunda milletimiz tercihimiz yüzde 51.4 oran ile evetten yana kullanmıştır. Seçmen son sözünü söylemiştir.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2017, 12:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
KADRO
KADRO - 7 yıl Önce

sadece POZVERİR başka bir işyapmaz GENLMERKEZE YARANMAK geçbu işleri VEKİL AT ÜSKÜDARI GEÇTİ

SIRADAKİ HABER