ÖZDEMİR´İN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.

ÖZDEMİR´İN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.
Ak Parti Kilimli Belde teşkilatı Gençlik Kolları tanıtım toplantısı Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir&[#]8217;in de katılıyla gerçekleşti.
Ak Parti Kilimli Belde Teşkilatı binasında gerçekleştirilen toplantıda, katılımcılara kurabiye ve meyve suyu ikramı da yapıldı. Gençlik Kollarından Sorumlu Belde Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Aktaş, tanıtım toplantısına katılımı nedeniyle Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, Belde Başkanı Cavit Taşcı, belediye meclis üyelerine, belde yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Aktaş, &[#]8220;Biz gençlik kollarını oluşturduk ve iki haftadır düzenli bir şekilde toplantılarımızı yapıyoruz. Toplantılarımızı daha kapsamlı olarak bugün tanışma toplantısı şeklinde gerçekleştirdik&[#]8221; dedi.
Ak Parti Kilimli Gençlik Kolları Başkanı Şaban Şahin ise &[#]8220;Bize bu görevi layık gören değerli belde başkanımız Cavit Taşcı&[#]8217;ya ve belde yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bize bir görev verildi ve bu görevi de en iyi şekilde hep beraber yapacağımıza inanıyoruz İnşallah yüzümüzün atkıyla bu görevi yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın&[#]8221; diye konuştu. Ak Parti Kilimli Belde Başkanı Cavit Taşcı da, şöyle konuştu:
&[#]8220;Yeni Gençlik kolları Başkanımız Şaban şahin&[#]8217;e de görevinden dolayı teşekkür ediyor ve Allah utandırmasın diyorum. Bizim burada hedefimiz Allah nasip ederse çok güçlü bir belde yönetimi kurmak, bunun yanında kurulları oluşturmaktır. Biz biliyorsunuz daha önce de kadın kollarımızı güçlü bir şekilde oluşturduk, şimdi de gençlik kollarımız iyi bir şekilde oturtturmak ve güçlü bir gençlik kollarıyla yola çıkmak istiyoruz. Çünkü 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Allah&[#]8217;ın izniyle tekrar yine AK parti&[#]8217;nin bayrağını en yükseklere Kilimli&[#]8217;de çıkartmak ve yeniden Seçkin Özdemir&[#]8217;i Kilimli&[#]8217;de Belediye Başkanı olarak görmektir. Tek hedefimiz budur. Bütün mahallelerde örgütlenmelerimizi tamamladık. Mahalle başkanlarını oluşturduk, yönetim kurullarını oluşturduk, diğer komisyonları oluşturduk ve bundan sonra artık tek hedefimiz çalışmaktır. Siz değerli gençlerin bu konuda yapacağınız özveriyi şimdiden gözlerinizden okuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.&[#]8221;
Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir ise, &[#]8220;Tabi ki yönetimler kolay işler değildir. İnsanların zamanı hızlı geçiyor. Yani 3 sen çok çabuk geçti. 3 sene içerisinde neler yaptık, neler ettik, bunların geniş özetlerini aslında meclis üyelerimiz ve teşkilatımız gayet iyi bilmektedir. Bizim ihtiyacımız, yaptığımız işler artık gerçekten ansiklopedik haline gelmiştir, Yaptıklarımız dergiden çıktık, kitapçık haline geldi. 9 mahallimiz var ve Kilimli çok büyük bir belde büyük bir kent. Artık alt ve üst yapısı tamamlanma yoluna gidiyor. Bu yaptığımız hizmetleri hem mahallelerde sizin arkadaşlarınızla, yakınlarınızla, kahvehaneden tutunda spor salonlarına kadar her yere bunları olumlu şekilde anlatmanıza bizlerin ihtiyacı var. Çünkü yapılan hizmetler çok çabuk unutuluyor. Bizim amacımız her türlü eleştiriye rağmen gün ve gün çalışmaktır. Tabii önemli bir konu var aslında, bizle beraber olan hem yerel seçimde hem genel seçimde bizle beraber ayağı çamura değmiş olan tüm arkadaşlarımız yüzde 80&[#]8217;nin üstünde bayan olsun erkek olsun bir şekilde onları da biz ahde vefamızı yerine getirmeye çalıştık. Onları bir şekilde istihdam sağlamaya çalıştık, onlara bir şekilde iş imkanı bulmaya çalıştık. bu ne demektir aslında, yani yanındaki çocukları, insanları kayırmak mıdır, tabi ki kayıracağız, birazda olacak. Çünkü gençlere biz bu çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı Kilimli ya da kendi kentleri iyi olsun diye bizle beraber gecesini gündüzüne katmış arkadaşların her birini bir yere yerleştirmek ve istihdam sağlamak en önemli bizim vazifemizdir. Yani insanın karnı doymayınca mahalleye gelmiş yol, kanalizasyon yapılmış bana ne der. Herkes sonuçta şu anda genç olarak evine aş getirmedikten sonra bu yapılan hizmetler ancak takdir edecek grup ekmeklilerdir. Bunun izahını sizlere vermek durumundayım, çünkü gençlerle bir kendi aramızda bu gönül bağımızı kuramazsam ileride tekerimiz patlar, gidemeyiz, ilerleyemeyiz. Görüldüğü üzere 3 sene geçti ve 2 senede çabuk geçecek. Biz verdiğimiz sözleri emin olun bir bir yerine getiriyoruz. Hem proje bazında, hem hizmet bazında hem yol olsun hem de bizim seçim kitapçığında ne varsa emin olun hepsini bir bir yapmaya çalışıyoruz&[#]8221; dedi.
Muhalefetin sürekli eleştirdiğini ama bir tuğla koyacak kudreti bulunmadığını belirten Başkan Özdemir, gençlere ise şu nasihatlerde bulundu:
&[#]8220;Şundan müsterih olun, Herkes bir şeyler söyler, muhalefet gelir dünyanın şeyini anlatır. Ama &[#]8216;bir tane bile çeşme, bir tane tuğla koy&[#]8217; desen, koyacak kudreti yoktur. Bir örnek vereyim size isterseniz, geçen akşam biz Hisararkası Mahallesi&[#]8217;nde bir toplantıya gittik. Mahalle sakinleri bize isteklerini sunuyorlar. Çöp konteynırları lazım 3 tane eskiden parayla satılıyordu, bunlar biz ise bedava istedikleri kadar gönderiyoruz. Yol diyorlar hemen yapıyoruz. Niye yapabiliyoruz, çünkü biz şu anda iktidarız, muktediriz. Bunlarda asla yanılgıya düşmeyin. Belki her şey bir anda olmayabilir. Ben geldim 42 yaşıma her şeyi, bir anda hiçbir zaman elde edemedim. Yani zaman içerisinde bir yerlere gelebiliyorsunuz. Allah sağlık sıhhat versin hepinizin evi de olacak, arabası da olacak, ailesi de olacak inşallah ama hepsi birden olmuyor. Zaman içerisinde oluyor. Bunları da yerine getirmek için bizler sizlere sadece aracı kurum olacağız, o şekilde davranacağız.&[#]8221;
İktidar olmanın nimetlerinden faydalanmaya devam edeceklerini anlatan Özdemir, konuşmasını şöyle tamamladı:
&[#]8220;Şu andan itibaren inanın seçim broşürümüzdeki çoğu vaat ettiklerimi tamamladım. Sadece istihdama yönelik artık atılımlara başladık. Bugünden itibaren değil, bunu yaklaşık 3 ay öncesinden planladık. Şunu hep iddialı olarak konuştuk ve iddiamızı da hep yerine getirdik. Asla karamsarlığa yer vermeyin. Belki bu salonda oturan genç arkadaşlarımızın çoğu da askerliğini yapanların hepsi bir yerlere yerleşecek. Şu anda bunu söyleyecek aslında bu kadar iddialı fazla belediye de yoktur. Emin olun ki burada ki arkadaşlarımızın çoğu inanın bir yerlere yerleşecek. Bu kadar garantiyi verecek gücümüz var. Çünkü Kilimli belediyesi hakikatten her yönden gerçekten güçlü ve iktidarız. Biz güçlü olacağız. Arkamızda çok bu işin duayeni olan ağabeylerimiz var. Sebat eden ve sadakat gösterin. Herkes lütfen bunu yazın bir kenara, sebat eden eninde, sonunda hedeflerine ulaşıyor. Yani sadece sadakat göstereceğiz ve işimizi bırakmayacağız. Sonuçta iktidardan dışarı başka bir yere giden insan muhalefetten asla bir şey alamaz. Bunun iddialı olarak söylüyorum. O kadar geldiler, konuştular, muhalefetin milletvekilleri de. Hiç birinin ister 3 dönem isterse 5 dönen yapsınlar bir tane kendi mahallelerine çeşme dahi yapma güçleri yok. Biz yolumuzu da yaparız, hastalığa bakarız, sağlığınıza, düğününüze de geliriz. Biz biriz çünkü. Bu aileyi daha da güçlendirin. Ama çekirdek kadro çok önemlidir. Yani sizin bu işte tecrübeli arkadaşlarınız, bu işte belki sıkıntısını çektiler ama gün ve gün bunlar rahata eriyorlar. Yani, bunların karşılığını semeresini görüyorlar. Yani yanlış anlamayın, bu işlerde broşür dağıtmak için gençlere bakmıyoruz. Yani bu işi bir şirkete de verip pankartları astıracak gücümüz var. Maddi olarak yapabiliriz. Broşürleri de üniversiteli gençlere de veririz, kapı kapı dolaştırırız. Amaç, belki hep beraber içtiğimiz şu meyve suyunu, yemeği, çorbayı beraber paylaşmaktır. Sıkıntıları da beraber paylaşan insanlar rahatlığı da beraber paylayacaktır. Onun için ben bugün hepiniz buraya toplandınız. Asla ve asla kendi şehrinizde rotanızdan şaşmayın. Sebat ve sadakat gösterdiğinizde, kenetlendiğinizde, asla aranıza şeytan koymayın. Çok gençsiniz, kanınız kaynıyor, ben size gıptayla bakıyorum, Allah enerjinizi düşürmesin, sevdiklerinizden sizleri ayırmasın. Sizler de her zaman için daim olun, yanımızda kalın, bize kuvvet olun&[#]8221; dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Özdemir ve belde teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, gençlerin bulunduğu salondan ayrıldı. Gençler aralarındaki görüşmelerle toplantıya devam etti.
Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2012, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER