Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası Düzenlendi

Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası Düzenlendi

Zonguldak Mavi Ay Bilardo Spor Salonu tarafından Merhum Zonguldaklı bilardo sporcuları Mürsel Küçük, Saim Uzun, Nadir Ar ve Şenol Çaylı anısına özel 3 bant bilardo turnuvası düzenlendi.

32 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvada

finale kalan Nevzat Kürekçi ve Serdar Berber karşı karşıya geldi. Her iki sporcu da 1'ncilik için kıyasıya mücadele ederken, Nevzat Kürekçi Serdar Berber'i 40-32 yenerek bu özel turnuvanın şampiyonu oldu.Ayrıca 3'lük ve 4'lük maçında da Uğur Emanet ile Mehmet Kara karşılaştı. Uğur Emanet, Mehmet Kara'yı yenerek turnuvayı 3. tamamladı.

KUPALAR MERHUMLARIN AİLELERİNE HEDİYE EDİLDİ.

Yapılan turnuva sonrasında kupa törenine geçildi, törende 32 bilardo sporcusunun arasından 1. olan Nevzat Kürekçi, 2. olan Serdar Berber, 3.olan Uğur Emanet ve 4. olan Mehmet Kara kupalarını Merhum bilardo sporcuları Mürsel Küçük, Saim Uzun, Nadir Ar ve Şenol Çaylı'ın ailelerine verilmek üzere Zonguldak Mavi Ay Bilardo Spor Salonu sahibi Musa Çakmak'a teslim ettiler.

ONLARI HALA ÇOK ÖZLÜYORUZ

Törenin ardından bir konuşma yapan Mavi Ay Bilardo Spor Salonu Sahibi Musa Çakmak, " Öncelikle Merhum bilardo sporcuları Mürsel Küçük, Saim Uzun, Nadir Ar ve Şenol Çaylı arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum ve sevenlerine de başsağlığı diliyorum. 4 özel insanı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Bizde onları anmak ve hatırlamak adına 3 bant özel bilardo turnuvası düzenledik. 32 bilardo sporcusuda onlar adına kıyasıya mücadele ettiler. Finale kalan 4 bilardo sporcusu da kupalarını evlerine getirmek yerine Merhum 4 bilardo sporcusunun ailelerine verilmek üzere bana teslim ettiler. Bizde Merhum bilardo sporcuları Mürsel Küçük, Saim Uzun, Nadir Ar ve Şenol Çaylı'nın ailelerine kupalarını teslim edeceğiz. Ben bu özel turnuvaya katılan 32 sporcuya teşekkür ederken, Merhum arkadaşlarıma da tekrardan Allah' tan rahmet diliyorum. Gerçekten onları hala özlüyoruz"ifadelerine yer verdi.

MAVİ AY'A TEŞEKKÜR ETTİLER, MERHUMLARADA ALLAH'TAN RAHMET DİLEDİLER
32 Bilardo sporcunun katılımı ile gerçekleşen ve ilk 4'e girerek kupa alan Nevzat Kürekçi, Serdar Berber, Uğur Emanet ve Mehmet Kara ise Merhum arkadaşlarımız adına yapılan 3 bant bilardo Turnuvasını düzenleyen Mavi Ay Bilardo Spor Salonu Sahibi Musa Çakmak'a teşekkür ederek, Merhum Mürsel Küçük, Saim Uzun, Nadir Ar ve Şenol Çaylı'ya Allah' tan rahmet dilediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER