ÖZTÜRK BEKLEMEDE, AK PARTİ´DE DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR

ÖZTÜRK BEKLEMEDE, AK PARTİ´DE DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR

gundemeregli.com-AK Parti Ereğli ilçe teşkilatının 22 Ocak tarihinden bu yana kördüğüme dönen genel kurulunda düğümün iki hafta içersinde çözülmesi bekleniyor.

Partinin ertelenen genel kurulunun Partinin ilgili organı Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) vereceği karar ile nihai neticeye kavuşacağına işaret eden Öztürk,  ya da atama yapılacağının altını çizen Öztürk, partinin vereceği her türlü karara saygılı olacaklarına işaret etti.

Parti de dava adamı olduğunu Kendi çıkarları ve menfaatleri için bu koltukta oturmadığını belirten Öztürk şu görüşlere yer verdi: Genel Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Kızılcahamam kampında sonra kongre ya da atama yapılacak. Daha önce illerin kongresi bittikten sonra yapılamayan ilçelerin kongresini yapmak süreciyle ilgili bir karar verecekti. Bu kez kongresi biten illerden sonra, kongresi bitmeyen ilçelerin kongreleri büyük kongreye kadar hemen yapılsın kararı çıkmıştı. Yalnız olmadı.  Bugünlerde bir karar çıkmasını bekliyoruz.

Muhtemelen genel merkez bu konuyla ilgili sayın milletvekillerimizin de görüşü alınarak ortadaki tabloya bakarak, parti yürütme kurullarımız neticeye varacaklardır. Bu süreç sanıyorum. 10 gün içersinde netleşir.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2012, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER