ÖZYAĞCI YERİNDE TESPİT EDİYOR

ÖZYAĞCI YERİNDE TESPİT EDİYOR
vspace=1
vspace=1
vspace=1
gundemeregli.com-
Kdz. Ereğli Belediyesinin çiçeği burnunda Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı kendisine bağlı birimlerin müdürleri ile birlikte hafta sonları mahalleleri gezerek sorunları yerinde tespit ediyor.

     Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı Mahallelerin sorunlarını ve yapılacak çalışmaları yerinde tespit etmek amacıyla Mahalle muhtarlarının katılımıyla mahalleleri karış karış inceliyor ve yapılacak çalışmaları yerinde tespit ediyor.

KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

          Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Danışmanlığından yapılan açıklamaya göre Kdz. Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı beraberinde Belediye Meclis Üyesi Fehmi Karaarslan, Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar, Veteriner İşleri Müdürü Atilla Bulak, İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Sorumlusu Sezgin Okumuş, Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Müdürü Metin Avcı, Belediye Atölye Şefi Levent Tigin Kalyoncu ve Uzunmehmet Mahallesi Muhtarı Seyfettin Yaman, Kestaneci Mahallesi Muhtarı Cemal Kaymaz ile birlikte Kestaneci ve Uzunmehmet Mahalleleri karış karış gezerek incelemelerde bulundu.

      

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2013, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER