Park Yeri Sorunu...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde her gün artan araç sayısı ilçede park yeri sorununu da beraberinde getirirken, bazı bilinçsiz sürücülerin araçlarını yol ortasına bırakması ise diğer sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor.

Park Yeri Sorunu...

Ereğli de araç sayısının artması trafik çilesinin de artmasına neden oluyor. Şehir merkezinde ki akışın sağlanması için İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri ekip sayısını arttırarak akışı sağlamak için canla başla mücadele ederken, bazı bilinçsiz sürücülerin yaptıkları parklar ise diğer sürücüleri hatta yayaları çileden çıkarıyor. Murtaza mahallesinde bir araç sürücünün aracını yolun ortasına bırakıp gitmesi de vatandaşın cep telefonu tarafından görüntülendi.  Tek şerit olan yolun ortasına aracını bırakıp giden sürücü yüzünden diğer sürücüler geçiş yapamayınca geri dönerek geldikleri yolu yeniden gitmek zorunda kalırken, aracını yolun ortasına bırakan sürücüye ise tepki gösterdiler.

Trafik büro amirliği ekipleri tarafından ilçe merkezi başta olmak üzere Pazaryeri, Eski itfaiye caddesi, Erdemir Caddesi, İbrahim Efe caddesi, Devrek yol ayrımı, Terminal kavşağı, Hükümet kavşağı başta olmak üzere yaklaşık 7 ekipler ilçenin bir çok noktasında trafik düzenlemesi yaparak trafik akışını sağlamaya çalışıyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 18:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER