Piyasaya süreceklerdi…

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı, uyuşturucu operasyonu sonucu açıklama yayınladı.

Piyasaya süreceklerdi…

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen adli soruşturma kapsamında Zonguldak il merkezi ve Kozlu ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve kullandığı tespit edilen 2si kardeş, 19 şüpheliden 16sı gözaltına alındı.
Ekiplerin yaklaşık 2 aylık hazırlık sürecinin ardından şüphelilerin tespit edilen adreslere sabah saatlerinde çok sayıda polis ve narkotik köpeği Darkın katılımıyla arama çalışmaları yapıldı. Aramalarda merkez ve ilçelere sürülmek üzere sentetik uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin İstanbul ilinde Zonguldakta piyasaya sürmek üzere getirdikleri tespit edilen uyuşturucu maddelere el konuldu.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada konuya ilişkin şöyle denildi:
Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yürütülmekte olan adli soruşturma kapsamında Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Zonguldak il merkezi ve Kozlu ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve kullandığı tespit edilen kişilere yönelik yapılan planlı çalışma kapsamında 2si kardeş olmak üzere gözaltı kararı verilen 19 şüpheliden 16sı gözaltına alınmıştır. 22 Şubat 2017 günü Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatı doğrultusunda 2 aylık hazırlık süreci sonrasında şüphelilerin tespit edilen ikametlerinde sabah saatlerinde konusunda uzman çok sayıda polis ve narkotik köpeği Darkın katılımıyla arama yapıldığı, arama sonucunda Zonguldak il merkezi ve ilçelerinde piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış sentetik uyuşturucu maddeler ele geçirilmiştir. Şüphelilerin İstanbul ilinde Zonguldakta piyasaya sürmek üzere getirdikleri tespit edilen uyuşturucu maddelere el konulmuş olup, şüphelilerin işlemleri Cumhuriyet Başsavcılığımız ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı işbirliğinde Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülmektedir. Soruşturma sonuçlandığında kamuoyuna ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER