Polis, kan izinden hırsızın peşine düştü

İş hanına giren hırsızı arayan polis camdan cama atlayarak iz sürdü.

Polis, kan izinden hırsızın peşine düştü

Karabükte bir iş hanına hırsızlık için girilerek camının kırıldığı ihbarını alan polis ekipleri, hırsızın girdiği binada camdan cama atlayarak zanlıyı aradı. Cam kesiğinden dolayı etraftaki kan izlerini takip eden polis ekipleri bir fırının da camını kıran zanlının eşkalini güvenlik kamerası ile tespit etti.
Olay, gece yarısı 01.45 sıralarında Hürriyet Mahallesi Gökmen iş hanında meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi iş hanının 4. katında bulunan bir dergi satış bürosuna önce merdiven boşluğundaki camı, ardından ofis camını kırarak girdi. Bu sırada dergi bürosunda kalan görevli Mehmet Işık, kırılan cam seslerinin üzerine uykusundan uyandığından zanlı ile karşı karşıya geldi. Zanlı karşısında görevliyi görünce iş yerine girdiği camdan çıkarak kaçtı. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine gelen asayiş ekipleri binada inceleme yaptı. Yaşadıklarını anlatan Işık, Beni dövecek diye korktum. Senle işim yok diyerek geldiği yerden çıkıp gitti dedi.

Diğer katlardaki yerlere de aynı şekilde girildiğini tespit eden ekipler, camdan cama atlayarak binada zanlıyı aradı. Etrafta zanlıya ait olduğu düşünülen kan izlerini gören ekipler, izleri takip ederek şahsın gittiği yönü bulmaya çalıştı. Bu sırada aynı cadde üzerinde hizmet eden ekmek fırınının camının da kırıldığını fark eden ekipler, fırına ait güvenlik kameralarını inceleyerek zanlının eşkalini tespit etti.
Zanlının yakalanmasına yönelik asayiş ekipleri çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER