POLİSLER YAŞLILARI UNUTMADI

POLİSLER YAŞLILARI UNUTMADI
Alaplı ilçesi Emniyet Müdürlüğü´nde görevli polisler Yaşlılar Haftası dolayısıyla İzmirlioğlu Huzurevine kutlama ziyaretinde bulundu.
Alaplı Emniyet Müdürlüğü´nde görevli Komiser Yardımcısı Oktay İmat ve beraberinde Toplum Destek Polisi Erdal Çıldıroğlu, ve polisler ile birlikte İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret ederek, yaşlılara birer çiçek ve çikolata takdim etti.
Ziyarette konuşan Alaplı Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Oktay İmat,&[#]8221; Alaplı ilçe Emniyet Müdürlüğü olarak Yaşlılar Haftası dolayısıyla İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret ettik. Onlara değer verdiğimizi göstermek, onlarında yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla bugün burada bulunuyoruz. Onlarında bizleri kendi evlatları gibi görmelerini istiyoruz&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Huzurevi Müdürü Zeynep Ünal ve Huzurevi sakinleri, de kendilerini ziyarete gelen polislere teşekkürlerini dile getirdikler. Ziyarette bayan polisler de yaşlılarla tek tek sohbet ettiler.
Ziyarette ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Kdz. İlçe Müdürü Necdet Kocaman ve hayırsever iş adamı Hacı İbrahim İzmirlioğlu da hazır bulundu
Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2012, 07:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER